Aleyna Tilki'nin üzerindeki kıyafetler gerçek 45 1000 TL


Aleyna Tilki'nin üzerindeki kıyafetler gerçek 45 1000 TL
Geçtiğimiz almanak Dua Lipa ilen Diplo imzalı İngilizce şarkısı 'Retrograde' ilen dünyaya açılın Aleyna Tilki, önceki gün Bebek Otel'den çıkarken objektiflere takıldı . Kısa sürede YouTube'da 7 1000000 izlenmeyi geçen şarkısıyla alâkadar konuşan Tilki, "İngiltere'den Hindistan'a büyüklüğünde çok güzel yorumlar alıyorum . Bu bizim için büyük tek gururdur, Türkiye'de de" didi . İngiltere dahi Amerika'da bir dikili ağacı olmamak olduğunu söyleyen 20 yaşındaki şarkıcı, "Bu topraklarda büyümüş olmam benim için engelleme değil, avantaj" ifadelerini kullandı . Yurt dışındaki starlarla düet yapacağını müfit Tilki'nin; Yves Marka montunun 11,450 TL, Valentino çizmesinin 13 .

750 TL, Miu Miu çantasının şayet 20 1000 TL olduğu öğrenildi . "KONYA'DA DOĞMAK ÇOK ŞEY KATTI"Her fırsatta dünya starı olacağını dile musil genç popçu, NR1 Türk FM'e konuşmuş, osurgan böceği dünya starlarından ayıran şeyin Konya’da doğması olduğunu söylemişti . "Amerika'da doğmuş olsaydın belirsizlik sıfatı şey henüz farklı onay muydu?" sorusuna Tilki, "Daha kötü olurdu . Amerika’da doğup, büyüseydim oradaki starlardan tek farkım kalmazdı .

Konya’da doğmak, Anadolu’nun enerjisini taşımak, tarafıma çok şey kattı . Benim dünya starı olabilecek olmamın başlıca nedeni nama özgü tek hekimlik olmam . Yurt dışındaki aç tavuk kendini arpa ambarında sanır bile yerde sıralı çok el gösteriyor . Beni dünya starlarından ayıran şey; kanımca Konya'da doğmuş olmamdır .

Başlangıcım vatan dışında olsaydı yerde büyüklüğünde özel tek sanatçı olamazdım" yanıtını vermişti . "BELKİ CANLARI SIKILIYORDUR" Kıskanıldığı için eleştirildiğini savunan Aleyna Tilki, "Ben dünyayı gezerken aç tavuk kendini arpa ambarında sanır evinde oturuyor . Bilmiyorum, ihtimal canları sıkılıyordur . Yaptığım belirsizlik sıfatı işi, söylediğim belirsizlik sıfatı işi kalbimden geldiği için yapıyorum .

Samimiyetime güvendiğim için eleştirilerin kıskançlıktan başka tek şey olamadığını düşünüyorum" açıklamasını yapmıştı . Başarılı şarkıcı, "Harika tepkiler alıyorum . Özellikle Latin Amerika, Hindistan dahi Kuzey Avrupa’dan çok güzel tepkiler alıyorum . Bunların dışında Türkler doğrusu beni çok güzel destekliyor .

Bu desteğe ihtiyacım vardı . Sağ olsunlar tarafıma yerde desteği verdiler" demişti . .

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!