Kobra Murat, MASAK tarafından şok edici bir şekilde hedef alındı!




Kobra Murat, MASAK tarafından şok edici bir şekilde hedef alındı!


Geçtiğimiz yıl mal varlığıyla ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Murat Divandiler, MASAK'ın telefonuyla şoke oldu. Türkiye'nin tanıdığı Kobra Murat olarak bilinen şarkıcı, geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırtmıştı. "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" diyen Murat Divandiler'in bu sözleri büyük yankı uyandırmıştı. Ancak şarkıcı, sonradan yaptığı açıklamada bu sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtmişti.

Aramızda Kalmasın programına konuk olan Kobra Murat, MASAK'tan telefon aldığını ve bu durumun kendisini şaşırttığını söyledi. "Neyimi inceliyorlar?" diyen şarkıcı, MASAK'ın kendisini arayarak inceleme başlattığını öğrendiğini belirtti. "Benim şirketim mi olacak?" diyen Murat Divandiler, bu durumun kendisini endişelendirdiğini ve telefonunun susmadığını söyledi.

Ayrıca ünlü şarkıcı, "Bu altınlar çok patladı Caner'in programında dedim ya 18 kilo altın... Altınları sormadı banka hesabını sordu, kaç parasını devlete vergi veriyorum ben... Ben de el koyacaklar sandım" diyerek yaşadığı endişeyi dile getirdi. Ancak sonradan yapılan açıklamalarda Murat Divandiler'in mal varlığıyla ilgili herhangi bir soruşturma olmadığı belirtildi.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!