26 Ocak'ta Seyircilerle Buluşacak: Shakespeare'in Hayaleti




26 Ocak'ta Seyircilerle Buluşacak: Shakespeare'in Hayaleti


Girne Belediyesi Tiyatro Toplulukları, 26 Ocak'ta son gösterimini gerçekleştirecekleri "Shakespeare'in Hayaleti" adlı oyunlarıyla seyircileri büyülemeye hazırlanıyor.

16 yaş ve üzeri izleyiciler için hazırlanan oyun, saat 20.30'da Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu'nda sahnelenecek. Ufuk Aydoğan'ın yazdığı ve Batuhan Oruç'un yönettiği oyunda, Kıvanç Giritli, Ömer Dündar, Fatima Saatova ve Shernaz Yardımcı gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Işık tasarımını Mehmet Saygıer'in, dekor tasarımını ise Cem Taşlıovalı'nın üstlendiği oyun, seyircilere unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşatacak.

Biletlerin temin edilebileceği www.kibrisbiletcim.com adresinden, oyunun konusu hakkında daha fazla bilgi edinilebilir.

"Shakespeare'in Hayaleti", intikam arzusuyla yanıp tutuşan bir kralın, Shakespeare'in hayaletiyle karşılaşmasıyla başlıyor. Kral, tahtını bırakmamak için her türlü kötülüğü yapabilecek kadar kibirli ve açgözlü bir karakterdir. Kendi yaptığı kötülüklerin farkındadır ancak tahtın gücü onu esir almıştır. Shakespeare'in hayaleti, kralın anlattıklarını dinlerken aynı zamanda onun zihninde bir son yazmakla meşguldür. Kralın karanlık zihninin belirlediği son, onun intikam arzusunun sonucu olacaktır.

Seyircileri sürükleyici bir hikayeye ve etkileyici performanslara davet eden "Shakespeare'in Hayaleti", Girne Belediyesi Tiyatro Toplulukları'nın son gösterimiyle 26 Ocak'ta sahnelenecek. Bu unutulmaz tiyatro deneyimini kaçırmayın!

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!