"90'ların Ünlü Grubu No Doubt Yıllar Sonra Tekrar Bir Arada! Heyecan Verici Buluşma Detayları Burada!"




Coachella Müzik ve Sanat Festivali Heyecanla Bekleniyor!

Dünyanın en büyük açık hava festivallerinden biri olan Coachella Müzik ve Sanat Festivali için geri sayım başladı. Festivalde sahne alacak bazı isimler açıklandı ve müzikseverler heyecanla beklemeye başladı. 90'lı yıllara damga vuran ABD'li grup No Doubt, Coachella'da sahne alacak.

No Doubt, ilk albümlerini 30 yıldan uzun bir süre önce yayınladı ve 2012'de altıncı albümleri Push and Shove'u müzikseverlerle buluşturdu. Grup üyeleri arasında Gwen Stefani, Tony Kanal, Tom Dumont ve Adrian Young yer alıyor. 2015'ten beri sahnede bir araya gelmeyen grup üyeleri, solo kariyerlerinde müzik çalışmalarına devam ettiler. Ancak Coachella'da yeniden bir araya gelerek unutulmaz bir performans sergileyecekler.

Coachella 2024 Sahne Alacak İsimler Belli Oldu!

Coachella'da sahne alacak diğer isimler de açıklandı ve müzikseverlerin yüzünü güldürdü. Lana Del Rey, Tyler, the Creator ve Doja Cat gibi ünlü isimler festivalde sahne alacaklar. Ayrıca Ice Spice, Sublime, Jon Batiste, Lil Uzi Vert, Sabrina Carpenter, Skepta, Tyla, J Balvin, Jhené Aiko, Lil Yachty, DJ Snake, Reneé Rapp, Bebe Rexha, Coi Leray, Tems ve Victoria Monét gibi birbirinden başarılı sanatçılar da Coachella'da performans sergileyecekler.

Coachella Ne Zaman?

Coachella festivali bu yıl 12-14 ve 19-21 tarihlerinde gerçekleşecek. İki hafta sonu boyunca devam edecek olan festivalde müzikseverler unutulmaz bir deneyim yaşayacaklar. Coachella, müzik ve sanatın bir araya geldiği, eğlencenin ve enerjinin hiç bitmediği bir festival olarak her yıl binlerce kişiyi ağırlıyor. Siz de bu heyecana ortak olmak için Coachella biletlerinizi şimdiden almayı unutmayın!

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!