İskele, Kültür ve Sanatın Buluşma Noktası Olacak




İskele, Kültür ve Sanatın Buluşma Noktası Olacak
İskele Belediyesi 13. Kültür&Sanat Günleri, pandemi ve deprem felaketinden sonra sanatseverleri bir araya getirerek, kültür ve sanatın gücünü bir kez daha göstermeyi hedefliyor.

İskele Belediyesi, pandemi ve Türkiye ile birlikte ülkemizi sarsan deprem felaketinden sonra ara verilen Kültür&Sanat Günleri'ni bu yıl 4-29 Mart tarihleri arasında gerçekleştirecek. 13. kez düzenlenecek olan etkinlikler, 4 Mart Pazartesi günü açılış töreni ve İskele Belediye Korosu'nun konseriyle başlayacak. İskele Belediyesi Kültür Evi ve İskele Atatürk Kültür Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikler ücretsiz olacak.

İskele Belediyesi 13. Kültür&Sanat Günleri 4 Mart Pazartesi günü saat 19.00'da açılış töreniyle başlayacak. Aynı gün İskele Belediye Korosu, İskele Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 19.30'da konser verecek. Etkinlikler 4-29 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ve dopdolu bir program sunacak.

Tiyatro sanatçısı Nazan Kesal, Şebnem İşigüzel'in yazdığı ve Berfin Zenderlioğlu'nun yönettiği tek kişilik "Yaralarım Aşktandır" adlı oyunuyla izleyicilerin karşısına çıkacak. İran şiirinin isyankâr sesi Füruğ Ferruhzad'ın nefesini İskele Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneye taşıyacak olan Kesal, 7 Mart Perşembe günü saat 19.00'da ücretsiz olarak izlenebilecek. Tiyatro oyununun ardından Nazan Kesal'ın yönetmenliğini yaptığı 2013 yapımı "Salıncak" adlı kısa film de gösterilecek.

Etkinlikler kapsamında çocuklar da unutulmadı. 5 Mart'ta İskele Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, illüzyon show, vantrolog kuklası Haydar ve jonglör gösterisini izleyebilecek. Ayrıca çocuklara Kıbrıs lezzetleri sunularak ikram edilecek. 20 Mart Çarşamba günü ise yine İskele Atatürk Kü

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!