Taylor Swift, Grammy Ödüllerinde büyük bir başarı elde ederek ekibine 5 milyon TL değerinde hediyeler dağıttı


Taylor Swift, Grammy Ödüllerinde büyük bir başarı elde ederek ekibine 5 milyon TL değerinde hediyeler dağıttı


34 yaşındaki ABD'li ünlü şarkıcı Taylor Swift, 2024 Grammy Ödülleri'nde dördüncü Grammy'sini kazandıktan sonra 30 kişilik ekibine büyük bir jest yaptı. Değerli ekibine teşekkür etmek için 160 bin dolar (5 milyon TL) değerinde hediyeler dağıtan Swift, seçtiği hediyelerle dikkatleri üzerine çekti.

Ekibindeki kadın arkadaşları için özel olarak Cartier mücevherler ve Louis Vuitton çantalar seçen Swift, 2 bin 100 dolarlık (64 bin TL) Cartier omuz çantalarından sipariş etti. Erkekler için ise 2 bin 500 dolar (76 bin TL) değerinde seyahat çantaları aldı.

Tarihi bir gece olan Grammy Ödülleri'nde dördüncü kez ödül kazanan Swift, hayranlarına ve ekibinde kendisine destek olan tüm çalışanlarına teşekkür etti. Kendisi için unutulmaz bir gece olan bu özel gecede, ekibine de unutulmaz bir hediye vererek onlara minnettarlığını gösterdi.

Ekibindeki kadın arkadaşları için ayrıca 18K pembe altından yapılmış ve 2 bin 500 dolar değerindeki (76 bin TL) Cartier d'Amour kolyeleri için de sipariş oluşturan Swift, onların da bu özel geceyi unutulmaz kılmasını sağladı. Bu jestiyle hem ekibine olan saygısını gösteren hem de onların değerini bir kez daha vurgulayan Swift, hayranlarının da takdirini kazandı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!