Dünya çapında ünlü futbolcu, Survivor'a sürpriz bir katılım yapıyor!




Dünya çapında ünlü futbolcu, Survivor'a sürpriz bir katılım yapıyor!


Survivor yarışmasının sahibi Acun Ilıcalı, heyecan verici bir gelişmeyi duyurdu. Fragmanda yayınlanan görüntülerde Ilıcalı, yarışmacılara "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir isim" dediği anlara yer verdi. Bu gelişme sonrasında Ilıcalı'nın yakın arkadaşı olan ve geçtiğimiz günlerde spor yaptığı görüntüleri paylaşan Mesut Özil'in de Survivor'a katılacağı iddia edildi.

Acun Ilıcalı, Survivor'a bir futbolcunun daha katılacağını duyurdu. Konseyde "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir isim" diyerek yarışmacılara dünyaca ünlü eski bir futbolcunun Survivor'a geleceğini ifade etti. Bu açıklama karşısında All Star'da yarışan eski futbolcu Sercan Yıldırım başta olmak üzere takımlar büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Ilıcalı'nın yarışmacı Sercan Yıldırım'la olan diyaloğunda "Geçen bir arkadaşım aradı 'Geleyim mi' dedi, 'Gel' dedim." ifadelerini kullandı. Bu sözler, Mesut Özil'in Survivor'a katılacağı iddialarını güçlendirdi.

Mesut Özil, bir dönem Real Madrid ve Arsenal formaları giymiş, Türkiye'de ise Fenerbahçe ve Başakşehir takımlarında oynamıştı. Futbol hayatını noktaladıktan sonra da Türkiye'de sık sık görülen Özil'in, Survivor'a katılması büyük bir sürpriz olacak.

Acun Ilıcalı'nın bu açıklaması, Survivor hayranlarını heyecanlandırdı. Yarışmaya katılacak olan dünyaca ünlü futbolcunun kim olduğu ise merak konusu oldu. Survivor heyecanı, bu yeni gelişmeyle birlikte daha da arttı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!