2024 Grammy Ödülleri'nde Taylor Swift'in Zaferi: İşte Kazananlar Listesi!




2024 Grammy Ödülleri'nde Taylor Swift'in Zaferi: İşte Kazananlar Listesi!



Dün gerçekleştirilen törenle, müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin özenle hazırlandığı bu gece, Billie Eilish, Billy Joel, Burna Boy, Dua Lipa, Joni Mitchell, Luke Combs, Olivia Rodrigo, Travis Scott ve Miley Cyrus gibi birbirinden başarılı sanatçıların sahne performanslarıyla renklendi.

Sunuculuğunu art arda 4. kez Trevor Noah'ın üstlendiği 66. Grammy Ödülleri'nde, Taylor Swift dördüncü kez "Yılın Albümü" kategorisinde ödül kazanarak tarihe geçti. Ayrıca, Billie Eilish, Barbie filmi için yaptığı şarkı ile "Yılın Şarkısı" ödülüne layık görüldü.

Miley Cyrus, güçlü adayları geride bırakarak ödülü aldığı için çok şaşırdığını söyledi. Gecede verilen diğer ödüller arasında "En İyi Klip" kategorisinde The Beatles'ın "I'm Only Sleeping" şarkısı, "Yılın Kaydı" kategorisinde Miley Cyrus'ın "Flowers" şarkısı ve "En İyi Sanatçı" kategorisinde Victoria Monét yer aldı.

Ayrıca, Laufey'in "Bewitched" albümü "En İyi Geleneksel Pop Albümü" seçilirken, Miley Cyrus'ın "Flowers" performansı "En İyi Solo Performans" ödülüne layık görüldü. SZA ft. Phoebe Bridgers'ın "Ghost in the Machine" şarkısı ise "En İyi Grup" ödülünü kazandı.

Bu yılın en prestijli ödüllerinden olan Grammy Ödülleri, müzik dünyasının en başarılı isimlerini bir araya getirerek unutulmaz bir geceye imza attı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!