Megan Fox'un Göğüslerini Büyüten Yeni Pozlarına Yapılan Yorumlar




Megan Fox'un Göğüslerini Büyüten Yeni Pozlarına Yapılan Yorumlar


Ünlü Rap sanatçısı Machine Gun Kelly ile yaşadığı yasak aşkla gündeme gelen ve dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Megan Fox, son dönemde yaptığı değişikliklerle konuşuluyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıllarda 3 çocuğunun babası Brian Austin Green ile beraberken ünlü Transformers serisindeki Mikaela Banes rolüyle tanınmıştı. Ancak son zamanlarda yaptığı değişikliklerle dikkatleri üzerine çeken Fox, yine sosyal medyayı salladı.

37 yaşındaki güzel oyuncu, son dönemde yaptığı değişikliklerle konuşuluyordu. Saçlarını kızıl renge boyayan ve göğüslerini büyüten Fox, bu halleriyle eleştiriliyordu. Ancak ünlü oyuncu, silikonlarını büyüttüğü için gelen eleştirilere aldırış etmediğini ve halinden memnun olduğunu söylemişti.

Son zamanlarda sık sık göğüslerini sergileyen Fox, uzun bir aradan sonra yine bir paylaşım yaptı. Zincir benzeri file mini elbisesiyle pozlarını paylaşan ünlü oyuncu, hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı. Kıvrımlarını sergileyen güzel oyuncuya hayranlarından yorum yağdı. Fox'un bu paylaşımı, birçok kişinin dikkatini çekti ve birçok kişi bir daha bakmak istedi.

Megan Fox, yaptığı değişikliklerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun bu son paylaşımı da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fox'un hayranları, güzel oyuncunun kıvrımlarını sergilediği bu paylaşımına hayran kaldı ve ona olan sevgilerini yorumlarla dile getirdi.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!