Olmak İçin Gerekenler Geleceğin Eczacılarına Giden Yol: Gerekenler ve Önemli Adımlar


 Olmak İçin Gerekenler

Geleceğin Eczacılarına Giden Yol: Gerekenler ve Önemli Adımlar


2022 yılında düzenlenen Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması'nın birincisi, Volkan Zeki Sel oldu. Sel, KHYD'nin himayesinde Günkut Ekolü ile birlikte çeyrek asırdır düzenlenen bu yarışmada KKTC'nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinden birine katılmış ve onur duyduğunu belirtmiştir.

22 yaşındaki Sel, ülkemizin tescilli bayı olarak tanınmış ve 25 yıldır dünya çapında düzenlenen yarışmalara katılmıştır. Mister Global, Mister International, Mister Ocean ve Best Model Türkiye gibi yarışmalarda başarı göstermiştir. Ayrıca Sel, UKÜ'de Eczacılık 4. sınıf öğrencisidir.

Koç burcu olan Sel, sorgulayıcı ve kılı kırk yaran bir mizaca sahiptir. Dost ve arkadaş seçiminde itinalı bir kişiliğe sahiptir. 2022 yılı Günkut Ekolü etkinliğinde yaşadığı kamp hayatı, final ve edinimler, Sel için unutulmaz anılar ve hayat deneyimleri arasında yer almaktadır.

Fitness sporu ile yakından ilgilenen Sel, Günkut Ajans'ın Marka Modelleri ile kaliteli ve etkin moda tanıtım etkinliklerinde yer almaktadır. Kuzey Kıbrıs'ı dünya yarışmalarında temsil etmeye hazır olan Sel, "KKTC Bay'ını çağdaş, kültürlü ve sportif duruşumla en iyi şekilde onur ve gururla temsil etmek istiyorum" sözleriyle kendisini ifade etmiştir.

Mister North Cyprus 2022 Volkan Zeki Sel, Ağustos ayında düzenlenecek olan 26. Geleneksel Bay Kuzey Kıbrıs Yarışması'na katılacak olan 2024 adaylarına şöyle sesleniyor; "Kendinize güvenin, çağdaş ve sportif KKTC vatandaşı olarak bu muhteşem etkinliğin bir parçası olmak harika bir duygu. Sakın aday olmaktan kaçınmayın. Kazanacağınız dostluklar ve arkadaşlıklar asla unutulmaz olacaktır."

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!