29 Ocak'ta AKM'de: Sadegh Naeimi'nin Etkileyici Yağlı Tablo Sergisi




29 Ocak'ta AKM'de: Sadegh Naeimi'nin Etkileyici Yağlı Tablo Sergisi


29 Ocak Pazartesi günü, Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan sergide, İranlı sanatçı Sadegh Naeimi'nin yağlı tablo eserleri sergilenecek. Saat 17.00'de açılacak olan sergi, sanatseverlerin ilgisini çekecek.

KKTC'de 2023 yılından beri yaşayan Naeimi, bankacılık eğitiminin ardından resim ve müzik alanında da eğitimler aldı ve doktora derecesine sahip oldu. Hattatlık ve santur çalma gibi farklı sanat dallarında da yetenekli olan Naeimi, daha önce İran, Belçika, Almanya ve İngiltere'de de sergiler açtı.

Sergide, Naeimi'nin yağlı boya tekniğiyle yarattığı eserlerin yanı sıra, İran kültüründen esinlenerek oluşturduğu özgün kompozisyonlar da yer alacak. Sanatçının eserleri, zengin renk paleti ve detaylı işçiliğiyle dikkat çekiyor.

Sergi, sanatseverlerin yanı sıra, sanat ve kültür meraklılarının da ilgisini çekecek. Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan sergi, 29 Ocak Pazartesi günü saat 17.00'de açılacak ve bir hafta boyunca ziyaret edilebilecek. Bu fırsatı kaçırmayın, Sadegh Naeimi'nin eserlerini yakından görme şansını kaçırmayın.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!