Ünlü İsimlerin Uzay Yolculuğu Deneyimleri: Ben Geldim, Seni Bekliyorum




Ünlü İsimlerin Uzay Yolculuğu Deneyimleri: Ben Geldim, Seni Bekliyorum


Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, uzay yolculuğuna başladı! Ünlü isimlerden de paylaşımlar geldi.

Tarihi bir olaya tanıklık ediyoruz! Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Ax-3 misyonunun fırlatılışıyla uzay yolculuğuna başladı. Bu heyecan verici olaya ünlü isimler de sessiz kalmadı.

HÜLYA AVŞAR, Mars temalı bir fotoğrafını paylaşarak Alper Gezeravcı'yı etiketledi ve "Ben geldim, seni bekliyorum" notunu düştü. Ünlü şarkıcı, "Bu iş Mars'ta biter" diyerek Gezeravcı'ya başarılar diledi.

CEM YILMAZ ise uzay yolculuğuna esprili bir paylaşımla destek verdi. "İlk Türk astronot Alper beye ve emeği geçen herkese başarılar dilerim" diyen ünlü komedyen, uzay yolculuğunun heyecanını paylaştı.

SİNAN AKÇIL da uzay yolculuğuna ilişkin bir paylaşım yaptı. "Bana ve arkadaşlarıma Atletico Madrid-Real Madrid maçını izletmeyecek tek şey bir Türkün uzaya gönderilişi olurdu, mucize dediğimiz bir olay daha gerçek oldu... Son 30 dakika... Ne Mutlu Türküm diyene..." diyen Akçıl, Alper Gezeravcı'ya başarılar diledi.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu, ülkemiz için gurur verici bir olay. Umarız bu başarı, gelecek nesillere ilham kaynağı olur. Yolun açık olsun Alper Gezeravcı!

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!