"Ünlü Oyuncu Peter Crombie, Hayatını Kaybetti: Hayranlarını Üzüntüye Boğan Haber"




ABD'li oyuncu Peter Crombie, 71 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu, "Natural Born Killer", "Seven" ve "House of Frankenstein" gibi filmlerde rol almıştı. Ancak en çok 1989-1998 yılları arasında yayınlanan popüler ABD komedi dizisi "Seinfeld"ın 4. sezonunda canlandırdığı "Çılgın Joe Davola" karakteriyle tanınıyordu.

Crombie'nin eski eşi Nadine Kijner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, oyuncunun ölüm haberini doğruladı ve onun kaybından duyduğu şoku ve üzüntüyü dile getirdi. Kijner, Crombie ile düğünlerinden fotoğraflarını paylaşarak onun iyi bir insan olduğunu ve pek çok kişi tarafından sevildiğini vurguladı.

Kijner, Crombie'nin kısa bir hastalık döneminin ardından hayatını kaybettiğini söyledi. Ancak oyuncunun ölüm nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Eski eşi, Crombie'nin en nazik, şefkatli, fedakar ve düşünceli bir insan olduğunu belirtti. Onun herkes tarafından sevildiğini ve hiç kimseye kötü bir söz söylemediğini ekledi.

"Seinfeld" dizisine 1992 yılında katılan Peter Crombie, 5 bölüm boyunca "Jerry Seinfeld"e korku salan ve eziyet eden "Çılgın Joe Davola" karakterini canlandırmıştı. Oyuncunun ölümü, sevenleri ve hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!