"Acun, Doğu Demirkol'un Kaprisleriyle Sinirlendi: İşte Olayın Detayları"




Ünlü komedyen Doğu Demirkol, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen "O Ses Türkiye" yarışmasının yılbaşı özel bölümünde yer alacağı açıklanmıştı. Ancak yarışmanın çekimlerinde ortaya çıkan kaprisleri nedeniyle Demirkol'un programdan çıkarıldığı iddia edildi. 27 Aralık Çarşamba günü gerçekleşen çekimlerde ünlü isimler arasında yer alacağı duyurulan Demirkol, yılbaşı özel bölümünün tanıtımında da yer almıştı. Ancak yılbaşı gecesi ekranda Demirkol'u göremeyen izleyiciler, ünlü komedyenin programdan çıkarıldığı iddialarını ortaya attı.

35 yaşındaki ünlü oyuncu ve komedyenin, istekleri ve kaprisleri yüzünden "O Ses Türkiye"nin yılbaşı özel programından çıkarıldığı öne sürüldü. Programda yer alan diğer ünlü isimler Enis Arıkan, Kerem Alışık, Gupse Özay, Devrim Özkan, Yasemin Sakallıoğlu gibi birçok ünlü isimle birlikte eğlenceli bir performans sergileyecek olan Demirkol, çekimler sırasında ekiple sürekli tartışmalar yaşadığı ve bitmek bilmeyen istekleriyle tüm ekibi isyan ettirdiği iddia edildi.

Bu durumun yapımcı Acun Ilıcalı'ya da ulaştığı ve Ilıcalı'nın Demirkol'un hareketlerinden rahatsız olduğu öğrenildi. Sinirlenen Ilıcalı, Demirkol'un olduğu bölümleri programdan çıkararak yayına dahil etmedi. Bu nedenle yılbaşı özel bölümünde Demirkol'un performansı yer almadı ve izleyiciler tarafından da fark edildi.

Doğu Demirkol'un "O Ses Türkiye" yarışmasının yılbaşı özel bölümünden çıkarıldığı iddiaları, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Demirkol'un bu hareketleri, izleyiciler tarafından da eleştirilirken, yapımcı Acun Ilıcalı'nın bu kararıyla da desteklendi.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!