Arnold Schwarzenegger, Almanya'da gözaltına alındı - Ünlü oyuncunun sürpriz tutuklanması


Arnold Schwarzenegger, Almanya'da gözaltına alındı - Ünlü oyuncunun sürpriz tutuklanması


Arnold Schwarzenegger, Alman gazetesi Bild'in gümrük yetkililerine dayandırdığı haberde yer alan bilgilere göre, Avusturya ve ABD vatandaşlığına sahip ünlü bir oyuncudur. Son olarak Los Angeles'tan Münih'e giden Schwarzenegger, havaalanında yaklaşık üç saat boyunca gümrük yetkilileri tarafından durduruldu.

Bir dönem Kaliforniya Valisi olarak da görev yapan Schwarzenegger, Almanya'ya bir etkinlik için gidiyordu ve Münih Havalimanı'na indiğinde gözaltına alındı. Gümrük memurları, Schwarzenegger'ın açık artırmaya çıkarmayı planladığı lüks saati beyan etmediği gerekçesiyle onu alıkoymuştu.

Sputnik'te yer alan habere göre, Münih'teki ana gümrük idaresinin sözcüsü, "Cezai vergi işlemlerini başlattık. Saatin ithal olması nedeniyle kayıtlı olması gerekirdi" açıklamasında bulundu. Schwarzenegger ise saatin Schwarzenegger İklim Girişimi'ne bağışlandığını ve Perşembe gecesi Avusturya'nın Kitzbühel kayak merkezinde yapılacak bir etkinlikte açık artırmayla satılacağını anlatmaya çalıştığını söyledi.

Bild'e göre, gümrük yetkilileri Schwarzenegger'den 4 bin avro vergi ve 5 bin avro ceza dahil 35 bin avro talep etti. Aktörün ücreti kredi kartıyla ödemeyi teklif ettiği söyleniyor ancak Alman gümrük kuralları ücretin yarısının nakit olarak ödenmesini gerektiriyor. Bu nedenle gümrük yetkilileri, Schwarzenegger'e nakit çekmek için bir bankaya kadar eşlik etti.

Sonuç olarak, gümrük yetkililerinin Schwarzenegger'e nakit ödeme yapması için bankaya kadar eşlik ettiği ve aktörün yolculuğuna devam etmesine izin verildiği belirtiliyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!