Banu Alkan'dan Şaşırtıcı İtiraf: Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!


Banu Alkan'dan Şaşırtıcı İtiraf: Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!


Ünlü şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan, hayatında en çok canını yakan olayı açıkladı. Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Alkan, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak katıldığı Dünya Güzellerim Masada programında, sektörde yaşadığı tatsız olaylara değindi.

Programda, Alkan ve Safiye Soyman'a "Bu piyasada ilk hayal kırıklığınızı hatırlıyor musunuz?" sorusu soruldu. Bu soru üzerine derin düşüncelere dalan Alkan, "Benimle hala uğraşanlar var" diyerek şu açıklamayı yaptı: "Bugün bir bebeğim yoksa ünlü bir şarkıcının yüzünden. Rahmetli annem yarım Türkçesi ile 'Kızım ben bebek istiyorum' derdi. Ben de 'Tamam anneciğim' dedim. Ancak karar verdiğim sırada birisi devreye girdi ve o bebeğim de olamadı. Ben Allah'a çok inanırım. O bebeğin mutlaka gazabına uğrayacaklardır. Adalete de çok inanırım."

Banu Alkan, zaman zaman yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Hayatındaki bu tatsız olayı anlatarak ünlüler dünyasındaki gerçekleri gözler önüne seren Alkan, hayranlarının da dikkatini çekmeyi başarıyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!