Britney Spears, Ben Affleck ile Aşk İddiaları Ortaya Atıldı!




Britney Spears, Ben Affleck ile Aşk İddiaları Ortaya Atıldı!


42 yaşındaki Britney Spears, son zamanlarda yaşadığı psikolojik problemler nedeniyle zor günler geçiriyor. Ancak ünlü şarkıcı, yine de sosyal medyada adından söz ettirmeyi başarıyor. Özellikle çıplak pozları ve garip paylaşımlarıyla dikkat çeken Spears, son olarak Instagram'da 51 yaşındaki Ben Affleck ile ilgili bir açıklama yaptı.

Eski bir fotoğrafını paylaşan Spears, "Yıllar önce Ben Affleck ve Diane Warren ile birlikte çekilmiş harika bir fotoğrafımız var! O muhteşem bir oyuncu" ifadelerini kullandı. Ardından da "O gece Ben'le seviştiğimi söylememiş miydim... Gerçekten unuttum... Kahretsin, bu çok çılgınca!" şeklinde bir açıklama yaptı.

Spears, devamında ise "Keşke size bundan önce yaşanan hikayeyi anlatabilseydim! Ah canım, ben sadece dedikoducu kız gibi davranıyorum!" diyerek esprili bir şekilde konuyu kapatmaya çalıştı. Bu açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, hayranlarını güldürmeyi başardı.

Britney Spears, son dönemde yaşadığı zorluklara rağmen sosyal medyada aktif olarak paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Hayranları da onun bu cesur ve esprili tavırlarını takdir ediyor ve desteklerini gösteriyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!