Danla Bilic, Ünlü Fenomenin Yaptırdığı Estetikleri Sıralıyor




Danla Bilic, Ünlü Fenomenin Yaptırdığı Estetikleri Sıralıyor


Ünlü fenomen Danla Bilic, aşk hayatıyla sık sık gündeme gelirken şimdi de estetikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medya hesabından bir takipçisinin estetiklerini sorması üzerine Bilic, yaptırdığı estetikleri açıkça paylaştı.

Bilic, yıllardır yaptırdığı estetikleri yalanlamayan biri olarak, yaptırdığı işlemleri tek tek sıraladı. Senede bir kez dudak dolgusu yaptırmayı kendine bir rutin haline getiren fenomen, bunun olmazsa olmazı olduğunu söyledi. Estetiklerini şöyle anlattı:

"Öncelikle kilo aldığım dönemde sınırsızca yaptırdığım dolgularımı erittirip burnumu yaptırdım. Burnumu yaparken doktorum, orantı için çeneme de yağ enjekte etti. Ayrıca gözlerimi birkaç milim yukarı çektirdim, biliyorsunuz. Son üç senedir ise sadece maseter ve alın botoksu yaptırıyorum ve senede bir kez mutlaka dudak dolgusu yaptırıyorum. Ayrıca göğüslerimi de estetik yaptırdım."

Danla Bilic'in estetikleri hakkında verdiği bu açıklamalar, hayranlarının da dikkatini çekti. Ünlü fenomenin açık ve samimi paylaşımları, takipçileri tarafından da takdirle karşılandı.
takipçilerine ilham veriyor ve onların da kendilerine güvenmelerine yardımcı oluyor. Danla Bilic'in yaptırdığı estetiklerle ilgili merak edilenler bu şekilde. Ünlü fenomenin samimi paylaşımları ve güzellik konusundaki önerileri doğal ve sağlıklı güzellik anlayışını benimsiyor. Sonuç olarak cilt bakımı ve diş estetiği gibi güzellik ve bakım konularında da önerileri bulunuyor. Sosyal medya hesaplarında sık sık paylaştığı cilt bakım rutinleri ve diş beyazlatma yöntemleriyle takipçilerine ilham veren Bilic dudak dolgusu ve botoks uygulamalarını da sık sık yaptırarak daha dolgun ve genç bir görünüm elde ettiğini belirtiyor. Danla Bilic'in estetik operasyonlarına ek olarak operasyon sonrası oldukça memnun kaldığını ve kendine olan güveninin arttığını söyledi. Ayrıca ünlü fenomen burun estetiği operasyonunu geçtiğimiz yıl yaptırdığını açıklamıştı. Burun şeklini değiştirmek isteyen Bilic dudak dolgusu ve botoks uygulamaları. Danla Bilic güzellik ve bakım konusunda da sık sık tavsiyelerde bulunuyor. Ünlü fenomenin yaptırdığı estetikler arasında en çok dikkat çekenler ise burun estetiği sosyal medya hesaplarından yaptırdığı estetik operasyonlarla ilgili samimi paylaşımlar yapıyor. Takipçilerine estetik konusunda önerilerde bulunan Bilic ünlü fenomenin yaptırdığı estetikler neler? Merak edenler için detaylar... Danla Bilic güzellik ve bakım konusunda da tavsiyelerde bulunuyor. Peki son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiriyor. Takipçileriyle sık sık estetik deneyimlerini paylaşan Bilic Danla Bilic'in yaptırdığı estetikler neler? İşte detaylar... Sosyal medya fenomeni Danla Bilic takipçilerine de bu konuda tavsiyelerde bulunuyor. Peki son zamanlarda yaptırdığı estetiklerle gündemde. Sosyal medya hesaplarından sık sık estetik operasyonlarını paylaşan Bilic Ünlü fenomen Danla Bilic

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!