Dünyayı Güzellik ve İyilikle Kurtarmak: İnsanlığın Ortak Amacı




Dünyayı Güzellik ve İyilikle Kurtarmak: İnsanlığın Ortak Amacı


Büyükkonuk köyünden çıkıp birçok güzel arasından sıyrılarak 'Dostluk Güzeli' seçilen Yağmur Özten, Kıbrıs'a verdiği röportajda dünyanın iyilik ve güzellikle kurtulacağına inandığını söyledi. 19 yaşındaki Yağmur, 16 Mart 2005 yılında Lefkoşa'da doğmuş ve ailesiyle birlikte Büyükkonuk köyünde yaşamaktadır. Büyükkonuk köyüne olan sevgisi ve bağlılığıyla bilinen Yağmur, "Büyükkonuk doğası ve güzelliğiyle benim için çok özel bir yerdir." şeklinde konuştu.

Eğitim hayatına Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde devam eden Yağmur, DAÜ Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde okumaktadır. Balık burcu olan Yağmur, burcunun tüm özelliklerini taşıdığını belirtti. Günkut ekolünü temsil etmekten gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden 2023 Dostluk Güzeli, "Miss Kuzey Kıbrıs olmak sadece dış güzellik değil, aynı zamanda iç güzellikleri de barındırmayı gerektirir. Ben de Günkut ekolünü temsil eden yardımsever, seçkin ve güzel değerlere sahip bir kraliçe olarak yaşantıma devam ediyorum. Hedefim güzel, güçlü ve hayatın her alanında başarılı biri olmaktır." diye konuştu.

Dünyadaki savaşlardan duyduğu üzüntüyü de dile getiren Miss Kuzey Kıbrıs 2023 Dostluk Güzeli Büyükkonuklu Yağmur Özten, sözlerine bir temenniyle son verdi: "İnanıyorum ki dünyayı iyilik ve güzellikler kurtaracak. Bu yüzden hepimizin bu değerlere sahip çıkması ve bunları yayması gerekiyor."

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!