Ebru Gündeş'in Düğün Tarihi Nihayet Açıklandı - Hayranlarını Heyecanlandıran Detaylar!




Ebru Gündeş'in Düğün Tarihi Nihayet Açıklandı - Hayranlarını Heyecanlandıran Detaylar!
.


2021 yılında ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Reza Zarrab'dan boşandıktan sonra yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Gündeş, iş insanı Murat Osman Özdemir'in teklifini kabul ederek Ramazan Bayramı'ndan sonra evlenecek. Bu evlilik, Gündeş'in 4. ve Özdemir'in 3. evliliği olacak.

11 yıllık evliliğini Reza Zarrab ile sonlandıran Ebru Gündeş'in, Murat Özdemir ile Ramazan Bayramı'nın hemen ardından evleneceği söyleniyor. Özdemir'in ilk eşinden 2, ikinci eşinden 1 çocuğu bulunuyor ve Gündeş, bu evlilikle birlikte Özdemir'in üçüncü eşi olacak. Nikahın Ramazan Bayramı'ndan sonra gerçekleşmesinin sebebi ise Gündeş'in yoğun sahne programı.

Murat Osman Özdemir, 2002 Best model Selin Kabaklı ile 2018 yılında Adana'da evlendi ve bu evlilikten bir çocukları dünyaya geldi. Ancak çift, Temmuz 2023'te boşandı. Özdemir'in Selin Kabaklı'dan önceki evliliğinden ise iki çocuğu daha var.

Ebru Gündeş ise daha önce üç kez evlenmişti. İlk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile yapan Gündeş, ikinci evliliğini 2002 yılında avukat Ömer Durak ile gerçekleştirdi. 2010 yılında ise iş insanı Reza Zarrab ile evlenen Gündeş, bu evlilikten 15 Ekim 2011'de kızı Alara'yı dünyaya getirdi. Ancak Mayıs 2021'de Zarrab'ın kendisini aldattığı iddiasıyla Bodrum Aile Mahkemesi'nde dava açan Gündeş, 11 yıllık evliliğini sona erdirerek anlaşmalı olarak boşandı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!