Ece Erken'in Korkulu Rüyası Geri Döndü


Ece Erken'in Korkulu Rüyası Geri Döndü


Ece Erken, sapığı Erdal Çınar ile yeniden başı dertte! Geçtiğimiz yıllarda yaptığı suç duyurusu sonucu akıl hastanesinde tedavi altına alınan Erdal Çınar, şimdi yeniden Ece Erken'i tehdit ediyor.

Akıl hastanesinde tamamladığı tedavinin ardından serbest bırakılan Erdal Çınar, tekrar Ece Erken'i rahatsız etmeye başladı. Ece Erken, sapığın kendisine ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na mesajlar atarak tehdit ettiğini iddia ettiği takıntılı hayranı hakkında daha önce suç duyurusunda bulunmuştu.

Ekim 2021'de görülen duruşmaya Ece Erken ve tutuksuz sanık katılmış, Çınar hakkında iddianame düzenlenmiş ve akıl hastanesine yatırılmıştı. Geçen yıl mahkemenin verdiği kararı duyuran Erken, "Yıllardır peşimdeki sapık Erdal Çınar'a Şafak'ın açtığı ve değerli avukatım Helin Ballıkaya'nın dahil olduğu mahkeme bugün sonuçlanmış ve mahkeme Erdal'ın akıl hastanesine yatırılmasına karar vermiş. Allah razı olsun. Şafak'ın en istediği şeydi" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla akıl hastanesinde tedavi gören sapığın çıktığını ve kapısına dayandığını söyleyen Ece Erken, "Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor?" diye sordu.

Erdal Çınar'ın annesine gönderdiği notları da emniyeti etiketleyerek paylaşan Ece Erken, "Erdal Çınar beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor. Suç duyurusunda bulunduk. Akıl hastanesinden çıkmış ne yapmasını bekliyorsunuz?" dedi.

Son olarak sapığının fotoğrafını paylaşan Erken, takipçilerinden Erdal Çınar'ı görenin polislere bildirmesini istedi. Ece Erken, sapığıyla başı dertte ve yetkililerden konuya müdahale etmelerini bekliyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!