Ekonomik Sıkıntılar: Kiraların Artması Endişe Verici!




Ekonomik Sıkıntılar: Kiraların Artması Endişe Verici!


Ünlü şarkıcı Ebru Polat, maddi durumunun iyi olduğunu ancak hayat pahalılığının hissedilir düzeyde olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesaplarıyla sık sık gündeme gelen Polat, daha önce kendisine "O kadar paran var niye daha gösterişli bir villada oturmuyorsun?" diye soranlara yanıt vermişti. Polat, "3.5 katlı 7 odalı benim evim. Beykoz'daki villalar böyle, eski ve bakımsız biraz ama 1 aylık kirası normal evin 6 aylık kirası ile aynı." demişti.

Yeni bir açıklama yapan Polat, maddi durumunun iyi olduğunu ancak hayat pahalılığının hissedilir düzeyde olduğunu söyledi. "Kiralar çok fena" diyen Polat, "Ben villada oturuyorum ama rezidansa çıkmayı düşünüyorum. Bence herkes tasarruf yapmalı." dedi. Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraşan Polat, "Ticari hayatım gayet güzel gidiyor, güzellik salonumuz o kadar harika gidiyordu ki bu son malum olaylar olmasaydı çok daha farklı olacaktı, güvenleri sarsıldı insanların." diyerek sitem etti.

Özel hayatıyla ilgili de konuşan Polat, "Berbat gidiyor özel hayatım, kimseyle geçinemiyorum, gözünün üstünde kaş arıyorum, korkutuyorum karşı tarafı, bekarlık daha güzel, böyle mutluyum." ifadelerini kullandı. Kalbinin boş olduğunu söyleyen Polat, hayatının maddi anlamda iyi olsa da özel hayatının berbat gittiğini belirtti.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!