Gerçekle Düş Arasında: Girne Oda Tiyatrosu'nda Çocuk Oyunu


Gerçekle Düş Arasında: Girne Oda Tiyatrosu'nda Çocuk Oyunu


Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu, çocuklar için özel olarak hazırlanan “Gerçekle Düş Arasında” adlı oyunu sahnelemeye hazırlanıyor. Yazar ve yönetmen İsmihan Yorgancı tarafından kaleme alınan oyun, 3, 10 ve 17 Şubat Cumartesi günleri saat 14.00'te seyircilerle buluşacak.

Başrollerini Melis Girgen, Ada Cem Dönmez ve Fatma Tüney’in üstlendiği oyun, Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek. Oyunla ilgili detaylı bilgi almak için 0533 821 21 44 numaralı telefondan ulaşabilir ve online biletlerinizi www.kibrisbiletcim.com sitesinden satın alabilirsiniz.

Oyunun hikayesi, tiyatro sahnesinde prova yapan oyuncuların, zengin bir patronun tiyatro binasını satın alıp yıkarak alışveriş merkezi yapma planlarıyla karşılaşmasıyla başlar. Oyuncular, binanın sadece kendileri için değil, halk için bir okul olduğunu savunarak, alışveriş merkezi içine bir tiyatro eklenmesi önerisinde bulunurlar. Hikaye, insanın sahip olduğu değerleri korumasının önemini vurgulayarak, zengin adamın kalbinde bir değişim yaratır ve tiyatro binası kendi halinde bırakılır. Bu eğlenceli ve öğretici oyun, çocukların hayal gücünü ve yaratıcılığını desteklerken, aynı zamanda önemli bir mesajı da aktarıyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!