2024'te Vizyona Girecek Heyecan Verici Film: Merakla Beklenen Yapım!




2024'te Vizyona Girecek Heyecan Verici Film: Merakla Beklenen Yapım!


Bu yıl sinemaseverleri heyecanlandıran birçok yapım seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen filmlerden biri de Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2. Başrollerini Timothée Chalamet ve Zendaya'nın paylaştığı, Amerikalı yazar Frank Herbert'ün çok satan romanından uyarlanan Dune'un devam filmi için geri sayım başladı. Filmden yayınlanan yeni görseller ve filme dair merak edilenler ise heyecanı daha da arttırdı.

Ancak ne yazık ki, Hollywood'daki grev nedeniyle Dune 2'nin vizyon tarihi ertelendi. İlk olarak 15 Mart 2024'te gösterime gireceği açıklanan film, şimdi ise 1 Mart 2024'te izleyiciyle buluşacak.

Dune 2'nin kadrosunda ise ilk filmde olduğu gibi Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Charlotte Rampling ve Stephen McKinley Henderson yer alacak. Ayrıca yeni isimler de kadroya dahil oldu. Austin Butler, Léa Seydoux, Souheila Yacoub ve Florence Pugh gibi ünlü isimler de Dune 2'de yer alacak.

İlk filmde Paul, Harkonnen ailesinin saldırısından kurtulduktan sonra Fremenlerle birlikte yaşamaya başlar. Fremenlerin yardımıyla Arrakis'in kontrolünü ele geçirmek ve evrenin kaderini değiştirmek için mücadele eder. Yönetmen Denis Villeneuve, ikinci filmde daha çok aksiyon ve savaş sahneleri olacağını söylüyor. Ayrıca görsel açıdan da büyük değişiklikler yapıldığını belirtiyor.

Başrol oyuncularından Timothée Chalamet ise karakterinin ilk filmde bir öğrenci olduğunu ancak ikinci filmde bir lider haline geldiğini söylüyor. Rebecca Ferguson ise devam filminin ilk filmden daha iyi olduğunu düşündüğünü belirtiyor. Ayrıca ilk film, 2021 yılında Oscar Ödülleri'nde 6 adaylık kazandı.

Sinema dünyasının merakla beklediği Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2, 1 Mart 2024'te izleyiciyle buluşacak. İlk filmde olduğu gibi ikinci filmde de büyük bir başarı yakalaması bekleniyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!