gibi dişlerinize hükmedecek Diş Hekimi Adayı: Dişlerinize Kraliçe Gibi Hükmedecek!


 gibi dişlerinize hükmedecek

Diş Hekimi Adayı: Dişlerinize Kraliçe Gibi Hükmedecek!


KKTC'nin genç ve başarılı kraliçesi Necmiye Talaş, 21 Ocak 2002 tarihinde Güzelyurt'ta dünyaya geldi. Baf kökenli bir ailenin çocuğu olan Necmiye, lise eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra Ankara'daki Gazi Üniversitesi'nde Diş Hekimliği eğitimine devam etti. Henüz 22 yaşında olan Necmiye, özgün ve dâhiler içerikli tipik bir Kova burcu güzeli olarak dikkat çekiyor.

Eğitim hayatına başarılı bir şekilde devam eden Talaş, aynı zamanda halk dansları ve spor dallarında da başarılı bir oyuncu olarak görev yapıyor. Genç kraliçe Talaş, kalitesi ve güvenirliği yüksek bir Dünya Güzellik Yarışmasında ülkemizi temsil etmeyi de arzuluyor.

Geleceğin diş hekimi adayı tescilli güzel Talaş, “Kuzey Kıbrıs, dünya sathında güzellikler ve evrensel barış adına tanınacaktır. KKTC’yi en iyi şekilde temsil edecek donanımlı bir Miss Kuzey Kıbrıs olarak her an onurla ve gururla temsiliyete hazırım.” diyerek hedeflerini açıkladı.

Miss Kuzey Kıbrıs 2021 Necmiye Talaş, “Asıl olan yaşanan ve yaşatılan 40 yıllık Günkut Ekolü’nün uluslararası temsiliyet görevlerinden birinde başarı ile yer almam… Miss Kuzey Kıbrıs olmak anlatılamaz, yaşanması gereken bir onur ve gurur. 1984 yılı ile başlayan 40 yıllık bu anlamlı ve amaçlı yarışmada ben de yer aldığım için çok mutluyum.” sözleriyle heyecanını ve gururunu dile getirdi. Necmiye Talaş, gelecekte diş hekimliği alanında başarılı bir kariyere sahip olmayı hedeflerken, aynı zamanda ülkesini uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini de belirtti.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!