: Hayallerimin Peşinden Koşan Genç Girişimci Tuğçe Erdönmez


: Hayallerimin Peşinden Koşan Genç Girişimci Tuğçe Erdönmez


"Her insanın hayalleri ve hedefleri olmalı, ancak en önemlisi kendine güvenmektir." Bu sözler, Kıbrıs'ın örnek bir rol modeli olan Tuğçe Erdönmez'e aittir. 16 Kasım 1997'de Gazimağusa'da doğan Tuğçe, Sevda Çavuş ve Mustafa Erdönmez'in tek çocuğudur. Güzelliği ve başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Tuğçe, Kıbrıs'a verdiği röportajda, babası, annesi ve nişanlısının desteğinin başarılarının temelinde olduğunu vurgulamıştır.

Herkesle iyi anlaşabilen bir güzel olan Tuğçe, etkileyici bakışları ve gizemli karakteriyle de dikkatleri üzerine çekmektedir. Kendisini "Herkesle iyi anlaşabilirim, hislerime güvenirim, kindar değilim ancak yapılan iyilikleri veya kötülükleri unutmam" sözleriyle tanımlayan Tuğçe, işini tutku ve sevgiyle yaptığını da belirtmiştir. Güzellik uzmanı olan Tuğçe, şimdilerde yeni açtığı butiğin işletmesini de büyük bir özveriyle sürdürmektedir.

Tuğçe Erdönmez'in ilk hayali, 2015 yılında Günkut Ajans'ın düzenlediği "Yılın Genç Kızı Yarışması"nda jüriden tam puan alarak birinci gelmek olmuştur. Bu hayal, gerçekleşmiş ve Tuğçe, yaşadığı heyecan ve mutluluğu hala hatırlamaktadır. 2018 yılında ise Tuğçe, MİSS Kuzey Kıbrıs yarışmasına katılmış ve dördüncü olmuştur. Günkut Ajans'ın kalitesiyle öne çıkan bu yarışmaya her gencin katılması gerektiğini vurgulayan Tuğçe, ajansın bir üyesi olmanın kendisine birçok başarı getirdiğini de söylemiştir. Reklam filmlerinde ve bir şarkı klibinde rol alan Tuğçe, Günkut Ajans'ın bir parçası olmaktan büyük mutluluk duymaktadır.

Tuğçe Erdönmez, Günkut Ajans Marka Model (GAMM) olmanın yanı sıra güzellik uzmanı eğitimini de tamamlamıştır. Bu süreçte özellikle babasının kendisine büyük destek verdiğini belirten Tuğçe, annesinin de İngiltere'de yaşamasına

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!