Hülya Avşar, Kuryeyi Affetmedi: Olayın Ardındaki Gerçekler Ortaya Çıktı!




Hülya Avşar, Kuryeyi Affetmedi: Olayın Ardındaki Gerçekler Ortaya Çıktı!


Hülya Avşar, geçtiğimiz yaz aylarında zor günler geçirdi. Banka hesaplarına haciz konulan ünlü sanatçı, neye uğradığını şaşırdı. 600 bin TL borç icralık olduğunu öğrenen Avşar, kendisine herhangi bir ödeme emri veya icra tebligatı ulaşmadığını ileri sürdü. Ancak sonradan ortaya çıkan bir belgeye göre, dağıtım yapan kuryenin tebligatı kendisinin imzaladığı tespit edildi. Bunun üzerine Hülya Avşar, dağıtımı yapan kurye hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Hülya Avşar ve Zehra Çilingiroğlu "müşteki" olarak yer alırken, PTT'ye bağlı bir taşeron firmada kurye olarak çalışan İbrahim K. ise "sanık" olarak gösterildi. İddianamede, Avşar'ın banka hesaplarına haciz konulmasıyla birlikte icra dosyasını öğrendiği ve tebligatı alan kişi olarak Zehra Çilingiroğlu'nun isim ve imzasının yer aldığı belgenin aslında sanık tarafından doldurulduğu belirtildi. Sanık kurye hakkında "Resmi belgede sahtecilik" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık İbrahim K. katılırken, Hülya Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu avukatları tarafından temsil edildi. Sanık İbrahim K. savunmasında, tebligat dağıtımı konusunda kendisine herhangi bir bilgi verilmediğini ve işe başladıktan sonra gerçek durumu öğrendiğini söyledi. Daha önce de Hülya Avşar'a tebligat yaptığını ancak bir keresinde almadığı için tebligatı muhtara bıraktığını belirtti.

Mahkeme heyeti, sanık İbrahim K. hakkında "Resmi belgede sahtecilik" suçundan 2 yıl ceza verdi. Ancak sanığın daha öncesinden hakkında herhangi bir mahkûmiyet kararı bulunmaması ve sabıkasının olmaması sebebiyle cezayı 1 yıl 8 aya düşürdü. Mahkeme ayrıca, sanığın hükmün açıklanmas

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!