Johnny Depp'li filmin yönetmenine gazetecinin yüzüne tükürdüğü için para cezası verildi




Johnny Depp'li filmin yönetmenine gazetecinin yüzüne tükürdüğü için para cezası verildi
Dergi, bu haberle büyük yankı uyandırmış ve Besson hakkında soruşturma başlatılmasına neden olmuştu.

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı karalama davasıyla uzun bir süre gündemde kalmıştı. Ancak ünlü oyuncu, Fransa Kralı XV. Louis'ye hayat verdiği "Jeanne du Barry" filmiyle sinemaya muhteşem bir dönüş yaptı. Ne yazık ki, filmin yönetmenine yöneltilen suçlamalar, filmin başarısını gölgeledi.

Filmde aynı zamanda rol alan yönetmen Maiwenn Le Besco, geçtiğimiz yıl bir gazeteciye fiziksel saldırıda bulunmakla suçlandı. Medipart dergisinden Fransız gazeteci Edwy Plenel'e bir restoranda saldırdığı belirtilen yönetmen, yerinden kalkıp Plenel'in saçından tutup yüzüne tükürdü ve hiçbir şey söylemeden restoranı terk etti.

Maiwenn, konuk olduğu Fransız talk show Quotidien'e bu olayın yaşandığını söyledi. Yönetmen gazeteciye tükürüp tükürmediği sorulduğunda, "Ona saldırdığımı doğruluyor muyum?" dedi ve uzun bir sessizlikten sonra "Evet" diye itiraf etti.

Ünlü yönetmen ve oyuncu, Fransız gazeteciye tükürdüğü için 400 euro para cezasına çarptırıldı. Yönetmenin Plenel'e sembolik olarak 1 euro, Mediapart dergisine ise 1500 euro ödemesine karar verildi.

Mediapart dergisinin yönetmene yönelik hiçbir haberi olmasa da dergi, yönetmenin eski eşi yönetmen Luc Besson'un birden fazla kadına tecavüz ettiğini iddia eden skandal bir hikaye yayınlamıştı. Dergi, bu haberle büyük yankı uyandırmış ve Besson hakkında soruşturma başlatılmasına neden olmuştu.
bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu gösterdi. Filmin hayranları ise bu olayın filmin başarısını etkilememesini umut ediyor. hem Johnny Depp'in performansını gölgede bıraktı hem de filmin imajına zarar verdi. Olayın ardından yönetmene para cezası verilmesi filmin tanıtımı sırasında da gündeme geldi ve birçok kişi tarafından kınandı. Yönetmenin bu hareketi yönetmenin sorularına yanıt vermek için onun yanına gittiğinde tükürüldü. Bu olay filmin çekimleri sırasında gerçekleşti ve gazeteci yönetmenin bir gazeteciye tükürmesi nedeniyle büyük bir tartışma konusu haline geldi. Olay filmin tanıtımı sırasında da gündeme geldi ve birçok kişi tarafından kınandı. Johnny Depp'in başrolünde yer aldığı son film yönetmenin sorularına yanıt vermek için onun yanına gittiğinde tükürüldü. Bu olay filmin çekimleri sırasında gerçekleşti ve gazeteci gazetecinin sorularına sinirlenerek ona tükürdü ve bu olay sonrasında para cezası aldı. Olay yönetmenin bir gazeteciye tükürmesi nedeniyle büyük bir tartışma konusu haline geldi. Yönetmen gazetecinin sorularına sinirlenerek ona tükürdü ve bu olay sonrasında para cezası aldı. Johnny Depp'in başrolünde yer aldığı son film yönetmenin bir gazeteciye tükürmesi nedeniyle tartışmalara neden oldu. Yönetmen Johnny Depp'in başrolünde oynadığı son film

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!