Mehmet Ali Erbil, Doğum Gününde Sevdikleriyle Birlikte Kutladı




Mehmet Ali Erbil, Doğum Gününde Sevdikleriyle Birlikte Kutladı
”


Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, aşklarıyla sık sık gündeme gelen bir isim. Son olarak 67. yaşını kutlayan oyuncu, çocuklarıyla birlikte minik bir kutlama yaptı. Sezin, Yasmin ve Ali Sadi ile birlikte pasta önünde poz veren Erbil, mutlu bir paylaşımda bulundu. "Çocuklarımla doğum günümü kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum, iyi ki varsınız" notunu düşüren ünlü şovmen, ailesiyle birlikte geçirdiği özel anları takipçileriyle paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda Yasmin Erbil'in babası hakkında yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Yasmin, "Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak" sözleriyle ünlü şovmenin babalık rolünü sorgulamıştı. Ancak Mehmet Ali Erbil, bir kez daha baba olmak istediğini açıkladı ve Yasmin'in tepkisini merak edenler için kızının sözlerine yanıt verdi. Yasmin, "İstemiyorum öyle bir şey. Ali Sadi 'Böyle bir şey olursa kendimi balkondan aşağı atarım' dedi" diyerek babasının isteğine karşı çıktı.

Mehmet Ali Erbil'in doğum günü kutlaması ve Yasmin'in sözleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü şovmenin ailesiyle birlikte geçirdiği mutlu anlar, takipçilerinin de dikkatini çekti. Mehmet Ali Erbil'in 67. yaşına girdiği bu özel gününde ailesiyle birlikte olması, onun için en büyük mutluluk kaynağı oldu. Takipçileri de bu mutlu anlara ortak olmak için paylaşımlarını beğeni ve yorumlarla destekledi.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!