Michael Jackson'ın Çocukluk Yıllarını Canlandıracak Oyuncu Seçildi: Hayranları Heyecanlandıran Haber!




Michael Jackson'ın Çocukluk Yıllarını Canlandıracak Oyuncu Seçildi: Hayranları Heyecanlandıran Haber!


"Popun Kralı" Michael Jackson'ın Hayatını Konu Alan Film İçin Heyecan Dorukta!

2009 yılında hayatını kaybeden ABD'li pop ikonu Michael Jackson'ın hayatını konu alan biyografi türündeki film için geri sayım başladı. Merakla beklenen film, 18 Nisan 2025'te vizyona girecek. Filmde, Jackson'ın çocukluğunu canlandıracak isim de belli oldu.

Yönetmen koltuğunda, İlk Gün, Adalet, Tetikçi ve Kral Arthur gibi başarılı filmlere imza atan Antoine Fuqua oturacak. "Michael" adını taşıyan film, Jackson'ın hayatını tüm yönleriyle ele alacak ve hayranlarını büyüleyecek.

9 yaşındaki Juliano Krue Valdi, "Popun Kralı"nın çocukluk dönemini canlandıracak. Valdi, şarkıcının kardeşleriyle "Jackson 5" olarak ünlendiği dönemdeki sahnelerde rol alacak. Genç yetenek, "Bu fırsat benim için çok değerli çünkü Jackson, popun kralı ve kalbimde çok özel bir yeri var. 5 yıldır onun şarkılarıyla dans ediyorum ve kendimi onun enerjisine bırakıyorum. Onun şarkılarıyla dans etmek beni çok özel hissettiriyor. Michael Jackson'ın kostümlerini giymek ve dansını taklit etmek benim için büyük bir onur" dedi.

Valdi, Instagram'da yaklaşık 150 bin takipçisi bulunuyor ve Jackson'ın kostümlerini giyerek yaptığı dans videolarıyla dikkat çekiyor. Hayranları, Valdi'nin Jackson'ın enerjisini ve dans yeteneğini mükemmel bir şekilde yansıttığını söylüyor.

"Popun Kralı" Michael Jackson'ın hayatını konu alan bu film, hayranlarını büyüleyecek ve onun efsanevi kariyerine bir kez daha hayranlıkla bakmamızı sağlayacak. 18 Nisan 2025'te vizyona girecek olan film için heyecan dorukta!

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!