mu? "Zenginlik ve Sağlık: Hülya Avşar'ın Açıklamaları Üzerine Düşünceler"


 mu?


Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte Sarıyer'deki bir balık restoranından çıkarken görüntülendi. Kızının doğum günü için yemek yediklerini söyleyen Avşar, Türkiye'yi yasa boğan şehit haberleri hakkında da konuştu. "Bir tarafımız acı çekip yanarken bir tarafımız da mecbur şekilde yaşamaya devam ediyor. Her gün dua ediyorum, şehitlerimizin ailelerine de sabır diliyorum" diyen ünlü oyuncu, dikkatleri üzerine çekti.

1990 yapımı "Hasan Boğuldu" filminde Hülya Avşar'la başrolü paylaşan Yalçın Dümer, yıllar sonra bir itirafta bulunmuştu. "Hülya sokak ortasında soyunurdu, ben de perde tutardım. Arada gözüm kayardı" diyen Dümer'in bu açıklaması, Avşar'a sorulduğunda ilginç bir cevap verdi. "Olabilir, bu anormal bir şey mi? O erkek, ben kadın. Gayet normal yani. Yalçın'ı çok severim, çok tatlı. 'Eşek herif sen beni mi dikizliyordun, gizli gizli mi bakıyordun bana he' diye bağırmam mı gerekiyor, bilmiyorum. Yalçın çok tatlı, bakmış olabilir" diyen Avşar, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Hülya Avşar, "para" konusunda da düşüncelerini paylaştı. "Çok fazla zenginliğin insana zarar verdiğini düşünüyorum. Ailen ve yaşayabildiğin kadar paran olması yeterli, mutluluk budur" diyen ünlü oyuncu, sadece maddi değil manevi zenginliğin de önemli olduğunu vurguladı. Hülya Avşar'ın samimi açıklamaları, okuyucuların dikkatini çekti ve sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!