Rafet El Roman'ın acı günü


Rafet El Roman'ın acı günü
Türk popüler müziğinin unutulmaz isimlerinden İzel, Kanal D'de Magazin D Pazar programına misafir evet . "6 ağrı büyüklüğünde sağlık sorunu yaşadım . Bir ameliyat geçirdim, çok değişik tek hastalık . . .

Adını birlikte şu zihin söyleyemiyorum akkan bezlerim alındı" tekbencilik İzel, "Sonra çok ağrılı dahi sancılı tek dönem geçirdim . Tam iyileştim 'hadi' dedim . 'Artık çıkıyorum sokağa' tek anda başımıza korona geldi" şeklinde konuştu . Hakkında çıkan dedikodulara bile yanıt berin İzel, "Hakkımda 'kanser' dedikodusu çıkmış .

. . Çok yıpranmış tek arkadaşım basın camiasından anneme sormuş 'İzel incitmebeni mı / mi oldu' niteleyerek . .

. Annem dahi rahatsız yerde sual önsüz evire çevire kötüleşti . Bu yolculuk annemi iyileştirmeye çalıştık . 'İzel sevinçli kansersin bize asılsız söylüyorsun' demeye başladı .

 Ben ortadan kaybolunca artık akraba tek taş attı ortaya böyle tek şey yayıldı . Ben incitmebeni değilim! Müziğe küsmedim . Mümkün değil, müzik ille yaşayamam . Müziksiz dahi aşksız mümkün değil .

" dedi . İzel'in Magazin D Pazar'a verdiği röportajdan öne çıkanlar şöyle:'Genç sevgili’ sözlerim çok aksülâmel çekti . Çok güzel tek röportaj yaptık röportaj nihayetinde değerlendiren arkadaşım didi özneyi ‘Bundan müteakiben nasıl erkeklerle görüşeceksin?’ Ben dahi ‘muhtemelen tarafımdan az buçuk küçük olur, 5-6 yaş mantık çerçevesinde, benim limitim 10’ dedim . Sonra çok aksülâmel gelecek .

O vakit az buçuk üzülmüştüm çünkü çok ağır tepkiler gelecek . Önce ‘sen nama bak, anneanneme dönmüşsün’ tarih dediler . Yani orada aşağılama ettiğini zannediyor . Ama insanın anneannesi çok tatlıdır, kişisel anneanne sebep aşağılama ediyorsun .

Birisi çok ağır lakırtı etmişti önsüz mahkemeye verdim . ‘Pedofili’ demişti bana… Anlamını bilmiyor . . Bir buçuk yıldır sahneye çıkmıyorum iktisadî sıkıntılar saçta dahi yaşadım .

Benim doğal fazladan ahval evet . Önce babamın müteakiben üç yıl süren annemin rahatsızlığı dahi benim rahatsızlığım evet . Bunlar çok bütçeli şeyler helali hoş boynu altında kalsın! . Bir birikimim vardı amma yerde dönemde bütünü yapılacağını .

Arabamı sattım . Ufak tek miktarda kredi çektim öyle tüze ediyorum . İki aylık param mevcut ondan müteakiben hangi olması bilmiyorum . Mutluluğun formülü kanımca ahlak, vicdan, doğruluk dahi aşk… .

Ciddi tek rahatsızlığı yok babasının altınç sabahı uykusunda hayatını kaybetmesi, Rafet El Roman'ı üzüntüye boğdu…İsmail Yaşdut’un cenaze namazı Frankfurt’ta kılındı .   Yaşdut, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bağcıklı karı kabristanına defnedilecek . .

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!