Selda Bağcan'dan oyun kıyafeti eleştirisi


Selda Bağcan'dan oyun kıyafeti eleştirisi
Küçükçekmece Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü dolayısıyla Selda Bağcan konseri düzenlenmiş etti . Meslekte 50’nci yılını dolduran Selda Bağcan 8 Mart’ta kapsamındaki konserini Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdi . ‘Eşitlik Yolunda 50’nci Yıl’ isimli konserde salonu dolduran binlerce kişi şarkılara bütün tek ağızdan eşlik ederek unutulmaz tek geceleyin yaşadı . “8 MART BENİM İÇİN ÖNEMLİ”Konser öncesi kuliste açıklamalar yapıcı becerikli sanatçı Bağcan, “8 Mart emekçi kadınlar günü çalışma saatlerini 8 saate yüksekten için yersiz yapıyorlar dahi artdil protestoda çatal kadın öldürülüyor . O yüzden önemli tek gün saçta doğrusu 14 Şubat, 23 Nisan imişçesine özel günleri çok severim .

Bu günlerde dinleti yapmaktan çok zevklenme duyarım . Kadına şiddet dahi cinayetler için tek şarkımız mevcut yerde konserde söyleyeceğim . Şarkımızın adı ‘yaz gazete muhabiri yaz’ bitimi kısmını güncel olaylara atfen değiştiriyorum . Burada bile İstanbul Sözleşmesi’nden bahsedeceğim” niteleyerek konuştu .

BERGEN İLE HİÇ TANIŞMADIK AMA SESİNİ ÇOK BEĞENİRDİMBergen filmini düşkünlük ettiğini tamlayan Bağcan, “Bergen ilen hiç tanışmadık amma saçta dahi sesini çok beğenirdim . Ben doğrusu girişik bezeme söyleyenleri çok beğeniyorum . Bergen filmini çok düşkünlük ediyorum . Sinemaya gidemesem birlikte televizyonlara düştüğünde izlerim .

Sinemaya rahîl imişçesine tek lüksüm olacak gibi değil hiç öyle tek zaman yok” ifadelerini kullandı . HAZAL KAYA’NIN OYUNCULUĞUNU ÇOK BEĞENDİMPera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin zaman bölümünü izlediğini nâkil Bağcan, “Aslında cebelitarık ‘Pera Palas’ta Bir Gece’ olsaydı henüz güzel olurdu çok beğendim . Hazal Kaya’nın oyunculuğunu çok beğendim . Beğenmeyen eleştireni dahi çok ayıpladım .

Bir kez olağanüstü tek sinema içinde Atatürk mevcut dahi kurtuluşa revan günler anlatılıyor muhteşem tek senaryosu var” didi . "MAYOYLA BENİ ANCAK PLAJDA GÖREBİLİRİSİNİZ”Ünlü isimlerin oyun kıyafetlerine yönelik dahi konuşan Bağcan, “Korkunç buluyorum, tığ nasıl yerde günlere geldik bilemiyorum . Ben geçenlerde ‘son muhafazakârım’ dedim gerçekten öyle sahneye 50 yıldır çıkıyorum . Ben 20 yaşında sahneye çıktım amma öyle giyinmedim .

Hayatım süresince sahnelerde bütün kapalı giyindim . Çok bile aşkın yüklenmek istemiyorum onların tercihi artdil amma saçta yerde üslûp giyinmeyi onama etmiyorum . Mayoyla beni yalnız plajda görebilirisiniz” niteleyerek konuştu . .

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!