Settar Tanrıöğen'in Beyin Kanaması Geçirmesi Üzücü Haberlerle Gündeme Geldi




Settar Tanrıöğen'in Beyin Kanaması Geçirmesi Üzücü Haberlerle Gündeme Geldi


Kızılcık Şerbeti dizisinin reyting rekortmeni karakteri Apo'ya hayat veren Settar Tanrıöğen'den son dakika haberleri geldi. Geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçiren ünlü oyuncunun sağlık durumu merak konusuydu. Ancak Tanrıöğen'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. 61 yaşındaki oyuncudan gelen son haberlere göre, bir süre daha hastanede kalması gerekecek.

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Abdullah rolüyle dikkatleri üzerine çeken Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirmiş ve iki kez ameliyat olmuştu. Sağlık durumu merak edilen ünlü oyuncudan son dakika haberleri geldi. 61 yaşındaki Tanrıöğen'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor ve bir süre daha hastanede kalması gerekiyor.

Yarın taburcu olması beklenen ancak iyileşmesi beklenenden yavaş ilerleyen ünlü oyuncunun, bir süre daha hastanede tedavi göreceği öğrenildi. Ziyaret yasağı olan oyuncunun önümüzdeki 2 bölüm daha Kızılcık Şerbeti dizisinde yer almayacağı kesinleşti. İleriki bölümler için de Settar Tanrıöğen'in doktorlarından alınacak bilgiye göre hareket edilecek.

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Apo'ya hayat veren Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu hakkında endişeler devam ediyor. Ancak oyuncunun tedavisi devam ediyor ve yakın zamanda sağlığına kavuşması bekleniyor. Hayranları ise ünlü oyuncunun sağlığına kavuşması için dualarını esirgemiyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!