Sevgililer Günü'ne Özel Repertuvar: Korhan Saygıner'den Romantik Şarkılar




Sevgililer Günü'ne Özel Repertuvar: Korhan Saygıner'den Romantik Şarkılar


Sevgililer Günü'nde Merit Park Letafet'te unutulmaz bir gece yaşandı. Müziğin sevilen ismi Korhan Saygıner, 14 Şubat Çarşamba günü hayranlarıyla buluştu. Rezervasyonların günler öncesinden dolmasıyla büyük bir kalabalık tarafından karşılanan sanatçı, sahnesinde unutulmaz bir performans sergiledi.

Saygıner, konserin başında sevgililer gününü kutlayarak, "Böylesine özel bir günde sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir mutluluk. Sizler çok güzel görünüyorsunuz. Bugün repertuvarım biraz daha sevgililer gününe özel olacak ama tabii ki eğlenmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Sevdiklerinizle güzel bir gün geçirmenizi diliyorum." dedi.

Dillerden düşmeyen parçalarıyla hayranlarının kalbini bir kez daha fetheden sanatçı, şarkılarının arasına eklediği komik anılarıyla da misafirlerine eğlenceli dakikalar yaşattı. Gecenin sonuna doğru sahneden inerek hayranlarıyla birlikte şarkılarını seslendiren Korhan Saygıner, Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel bestelenen 'Parla' marşını söyleyerek unutulmaz bir geceye imza attı.

Müzikseverlerin büyük ilgi gösterdiği bu özel gece, Korhan Saygıner'in muhteşem performansıyla son buldu. Sanatçının bir sonraki konserini sabırsızlıkla bekleyen hayranları, unutulmaz bir gece geçirdikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!