Sincanlı Erkal: Astronomik Başarısının Sırrı




Sincanlı Erkal: Astronomik Başarısının Sırrı


Sincanlı Erkal'ın yıldızı, Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve büyük bir heyecanla beklenen İnci Taneleri dizisinin ilk fragmanıyla birlikte parladı. Dizinin başrol oyuncusu Hazar Ergüçlü'nün etkileyici dans sahnesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ancak fragmanda dikkat çeken bir diğer isim, pavyon sahnelerinde tanınan türkücü Sincanlı Erkal oldu. Diziye henüz başlamadan önce, Erkal'ın yıldızı fragmanla birlikte parladı ve sosyal medyada konuşulan konular arasına girdi.

Fragmanda adeta parlayan Sincanlı Erkal'ın seslendirdiği "Gemileri Yakarım" şarkısı, milyonlara ulaşarak müzik platformlarında en çok dinlenenler listesine girmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada pavyonlara gelen doktorlar ve mühendislerin kötü bir izlenim bıraktığını dile getiren Erkal, geniş bir kesimden destek alırken sosyal medyada da konuşulan konular arasına girdi.

Fragmanların etkisiyle patlama yapan Sincanlı Erkal'ın sahne fiyatı da iddialara göre 300 bin TL'ye çıktı. Daha önce düğünlerde 4 bin TL'ye şarkı söyleyen Erkal'ın, dizinin başarısıyla birlikte sahne fiyatının da arttığı söyleniyor.

İnci Taneleri dizisi, 25 Ocak'ta Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Fragmanlarının etkisiyle geniş bir izleyici kitlesini etkisi altına alan dizi, sosyal medyada da çok konuşulmaya devam ediyor. Hazar Ergüçlü'nün giydiği elbiselerden, bölüm başına alacağı ücrete kadar pek çok konu gündemi meşgul ederken, fragmanda yer alan bir elbise de e-ticaret sitelerinde ve butiklerde satış rekorları kırdı. Stokları hızla tükenen elbise, izleyicileri şaşırttı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!