Süperstarın Korkutucu Performansı Herkesi Etkisi Altına Aldı!




Süperstarın Korkutucu Performansı Herkesi Etkisi Altına Aldı!
.


Süperstar Ajda Pekkan, yıllara meydan okuyan güzelliği ve dillere pelesenk olan şarkılarıyla tanınan ünlü bir isimdir. Kendine dikkat eden ve sağlıklı yaşamayı prensip edinen Pekkan, son olarak ameliyat masasına yattı.

77 yaşındaki Süperstar, her yaptığıyla beğeni toplayan ünlü isimlerden biridir. Ancak son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunları hayranlarını üzdü. Özel bir hastanede sağ omuzundan ameliyat olan Pekkan, şu anda evinde dinlenmekte ve 3 hafta boyunca fizik tedavi görecektir.

Geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda, yaşadığı sağlık sorunlarından ve geçirdiği operasyonlardan bahseden sanatçı, kalçasını kırdıktan sonra omzunda kas yırtılması yaşadığını ve bu durumun ağrılarına neden olduğunu söylemişti. Daha önce de aynı omuzdan tendon ameliyatı geçirdiğini belirten Pekkan, doktorunun tavsiyesi üzerine Ramazan öncesi kış döneminde bu operasyonu gerçekleştirdiğini ifade etmiştir.

Süperstar Ajda Pekkan, yaptırdığı estetik operasyonlarla da bilinmektedir. Ancak kendisi, sağlığını korumak ve yaşlanmayı doğal bir süreç olarak kabul etmek konusunda da hassastır. Hayranları, Pekkan'ın sağlığına kavuşması ve sahnelere geri dönmesi için dualarını esirgememektedir.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!