Ünlü Komedyen Ata Demirer, 30 Kilo Verme Sırrını Açıkladı: Bağırsak Temizliği Yapmadan Nasıl Başardı?




Ünlü Komedyen Ata Demirer, 30 Kilo Verme Sırrını Açıkladı: Bağırsak Temizliği Yapmadan Nasıl Başardı?
.


Ünlü komedyen, oyuncu ve müzisyen Ata Demirer, son zamanlarda yaptığı değişimle dikkatleri üzerine çekiyor. 51 yaşındaki Demirer, 5 ay içinde 30 kilo vererek kilo sorunuyla uzun süredir mücadele ettiği konuda büyük bir başarı elde etti. Empati programında zayıflaması hakkında konuşan Demirer, "Hiçbir şey öyle bir şey olmadı" diyerek diyetisyenlerin ve diğer moda akımların insanlara dayattığı diyetlerin gerçek olmadığını vurguladı.

Ata Demirer, "Mesela böyle şeyler var bize empoze edilen moda akımlar var mesela diyetisyenler, işte şu diyetisyen şöyle dedi bu diyetisyen böyle dedi şu beslenme şu diyeti bu diyeti. Ben şimdi bir 30 kilo falan vermiş durumdayım. Sağda solda okuyorum, böyle birtakım asparagas haberler. 'Yok bağırsaklarını yıkattı, yok mide ameliyatı oldu.' Hayır hiçbir şey öyle bir şey olmadı." diyerek insanların gerçek olmayan haberlere inanmaması gerektiğini söyledi.

Ünlü komedyen, zayıflama sırrını da paylaştı: "Glisemik endeksim bozuktu. Belki izleyen varsa şu an işine yarar diye söylüyorum benim glisemik endeksim yüksekti, bozuktu. İnsülin direncim vardı, insülin direncini ortadan kaldırmak için düzgün beslendim, spor yaptım. 2 buçuk sene falan sürdü, öyle bir anda da vermedim." Demirer, karbonhidrat tüketimini azaltarak ve düzenli spor yaparak kilo verdiğini belirtti.

Ünlü komedyen daha önce verdiği bir röportajda, "Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim. Direkt et, balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm." diyerek sağlıklı beslenme ve düzenli egzersizin önemine dikkat çekmişti. Ata Demirer'in bu başarısı, diğer insanlara da ilham kaynağı olabilir ve sağlıklı bir yaşam için önemli bir örnek teşkil edebilir.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!