Wanda Nara, Icardi'nin eşi olarak değil, şarkıcı olarak da adından söz ettiriyor!




Wanda Nara, Icardi'nin eşi olarak değil, şarkıcı olarak da adından söz ettiriyor!


Wanda Nara, son zamanlarda sadece eşi Mauro Icardi ile değil, kendi başarılarıyla da gündemde. Ünlü futbolcu eşinin paylaştığı fotoğraflarla sık sık adından söz ettiren Nara, şimdi de yeni bir mesleğe adım attı: şarkıcılık.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi olan Wanda Nara, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir dans yarışmasında şampiyon oldu. Ancak bununla da yetinmeyen Nara, şimdi de şarkıcılık dünyasına adım attı.

Nara'nın ilk şarkısı olan "O Bicho Vai Pegar" 1 Şubat'ta yayınlanacak. Şarkının klibi ise havuzda çekildi. Nara, yaptığı son paylaşımla da tüm dikkatleri üzerine çekti. Arjantin milli takım formasıyla poz veren Nara, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Üstelik Nara'nın saçlarındaki değişiklik de dikkat çekti.

Wanda Nara, sadece futbol dünyasında değil, sanat dünyasında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Yeni şarkısı ve başarılı performansıyla hayranlarının beğenisini kazanan Nara, bundan sonra da sürprizlerle dolu olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!