Deniz Akkaya hakkında derdest kararı


Deniz Akkaya hakkında derdest kararı
Sosyal iletişim ortamı fenomeni Selin Ciğerci, avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak bizatihi dahi eşi Gökhan Çıra'yı amaç saha açıklamalar yaptığı iddiasıyla Deniz Akkaya hakkında 3 ağrı önlem kararı aldırmıştı . Alınan kararı bozma ettiği için 3 gün zecir hapsi istenen Deniz Akkaya, karara diyecek etti yalnız onaylama edilmedi . Karara göre Akkaya, 3 gün zorlama hapis yatacak . Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Akkaya, kararın ardından uygulama savcılığına gitmediği için hakkında derdest kararı çıkartıldı . Karar sisteme düştükten çabucak müteakiben Deniz Akkaya tüm Türkiye çapında polis tarafından aranmaya başlanacak .

Yakalanması eşek kuyruğu gibi ne uzar, ne kısalır polis eşliğinde adliyeye getirilecek ve tutuklanarak 3 günlük hapishane cezasını çekmek üzere cezaevine girecek . Adliyeye kendisinin gelmesi eşek kuyruğu gibi ne uzar, ne kısalır uygulama savcılığında hapishane cezası için tehir talebinde ola . Ne olmuştu?Futbolcu Gökhan Çıra ile akit masasına otura Selin Ciğerci, toplumsal iletişim ortamı hesabından paylaşım yaparak taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi dönüşmek istediğini dile getirmiş, takipçilerinden yakarış istemişti . Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin yerde açıklamasını misafir olduğu programa taşıdı .

Konu hakkındaki düşüncelerini dile musil Akkaya, çocuk sahibi dönüşmek razı Ciğerci'nin eltisi namına tanıttığı tek kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını sav etti . .

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!