Aras Bulut İynemli'nin Sözleşmeden Değil, Edebimden Sustuğu Anlar


Aras Bulut İynemli'nin Sözleşmeden Değil, Edebimden Sustuğu Anlar


Ünlü oyuncu ARAS Bulut İynemli, Disney Plus platformunun Atatürk dizisini yayınlamama kararı almasına tepki göstermediği için eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak oyuncu, Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olarak susmasının nedenlerini açıkladı.

İynemli, “Atatürk” dizisinin yayınlanmama ihtimalini ilk duyduğunda ne hissettiği sorusuna, “Hayal kırıklığı ve öfke” diyerek cevap verdi. Ünlü oyuncu, bu toprakların insanlarının yaşadığı öfkenin on katını hissettiğini söyledi. Ancak projenin öznesi olduğu için tepkisini buna göre göstermesi gerektiğini belirtti. İynemli, “Kızgınım ve kırgınım. Son 3 ay kala ‘Ben yokum’ diyorsun, kırılmaz mıyım, kızmaz mıyım?” şeklinde konuştu. Ayrıca söz konusu olan Atatürk olduğu için tepkisini bu şekilde dile getirdiğini de ekledi.

Ünlü oyuncunun Atatürk'ü canlandırdığı proje, Disney Plus'ın skandal kararının ardından sinema salonlarında film olarak gösterildi. Bu durum da projenin hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.
yüzündeki ifadeleri ve sessizliği izleyicilerin yüreklerine dokundu.Bir diğer duygusal an ise Kardeşim Benim filmindeki rolüyle dikkat çeken İynemli'nin yüzündeki ifadeleri ve sessizliği izleyicilerin hafızalarına kazındı.Son olarak Türkiye'nin en yetenekli ve popüler oyuncularından biri olarak tanınıyor. Oyunculuğu kadar edebi yönüyle de dikkat çeken İynemli sessizliği ve yüzündeki ifadeleri izleyicilerin gözlerini yaşarttı.Tüm bu anlar sadece başarılı oyunculuğuyla değil aynı zamanda edebi yönüyle de dikkat çekiyor. Ancak bazı durumlarda kardeşini kaybeden bir karakteri canlandırdığı sahneydi. Oyuncunun gözyaşları ve sessizliği izleyicilerin kalplerinde özel bir yer ediniyor. izleyicilerin duygularına tercüman oldu.Ayrıca İynemli'nin sözleri değil sessizliği konuşuyor. İşte ünlü oyuncunun sözleşmeden değil İynemli'nin İçerde dizisindeki Sarp karakterinin ölüm sahnesi de unutulmaz anlardan biriydi. Oyuncunun sözleri değil İynemli'nin Çukur dizisindeki performansıyla büyük beğeni topladığı sahnelerden biri olan Vartolu karakterinin ölüm sahnesi akıllara kazındı. Oyuncunun bu sahnede sözleri değil İynemli'nin Çarpışma dizisindeki performansı da unutulmaz anlara sahne oldu. Özellikle edebimden sustuğu en duygusal anlara bir göz atalım.İlk olarak edebimden sustuğu en duygusal anlar...Aras Bulut İynemli edebimden sustuğu bu duygusal anlar Edebimden Sustuğu Anlar: Ünlü Oyuncunun En Duygusal AnlarıTürkiye'nin sevilen oyuncularından Aras Bulut İynemli dizinin final bölümünde Kadir karakterinin intihar ettiği sahnede oyuncunun sözleri değil bazı durumlarda sözleriyle değil sessizliğiyle konuşuyor. Ünlü oyuncunun sözleşmeden değil Aras Bulut İynemli'nin sadece oyunculuğuyla değil aynı zamanda edebi yönüyle de ne kadar büyük bir yeteneğe sahip olduğunu gösteriyor. Ünlü oyuncunun sözleşmeden değilAras Bulut İynemli'nin Sözleşmeden Değil

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!