Sinan Akçıl ve Hande Yener: Sezen ve Onno'nun Yeniden Canlanan İkiliği


Sinan Akçıl ve Hande Yener: Sezen ve Onno'nun Yeniden Canlanan İkiliği


Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, eski aşkı Hande Yener ile yeniden çalışmak istediğini açıkladı. Akçıl, kendisi ile Yener’i, müzik dünyasının efsane ikilisi Sezen Aksu ve Onno Tunç’a benzetti ve yaptıkları şarkıların hala değerini koruduğunu söyledi.

Kral Müzik’in YouTube kanalında gazeteci Serhat Tekin’in konuğu olan Akçıl, “Yeniden çalışsak güzel olur dediğin bir şarkıcı var mı?” sorusuna “Hande Yener” yanıtını verdi. Akçıl, Hande Yener’in hem özel hayatında hem de iş hayatında çok delikanlı bir kadın olduğunu ve birlikte 2.5 yıl geçirdiklerini söyledi. Ayrıldıktan sonra bile birbirlerinin arkasından konuşmadıklarını ve yaptıkları şarkıların hala değerini koruduğunu belirten Akçıl, tekrar bir araya gelmeleri durumunda aynı enerji ve tutkunun olup olmayacağını bilmediğini ancak bir zamanların Sezen ve Onno’su olduklarını söyledi. Akçıl, Hande Yener’in hem sesini hem de karakterini çok sevdiğini dile getirdi.

Gazeteci Serhat Tekin’in “Hiç terk edildin mi?” sorusuna ise Akçıl, bir kez çok ünlü bir isim tarafından terk edildiğini itiraf etti. İlişkiden korkan bu kişinin baştan topa girmekten kaçtığını söyleyen Akçıl, ilişkilerinde “maço” olduğunu ve Brad Tatlıses gibi bir karışım olduğunu belirtti. Akçıl, sevgililerinin kıyafetine karıştığını da açıkladı ve “Ne yapalım, kıroysak kıroyuz” dedi.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!