bir kişi olmak Azimli, Hırslı ve Kararlı Olmak: Başarıya Giden Yolda Önemli Bir Özellik


 bir kiÅŸi olmak

Azimli, Hırslı ve Kararlı Olmak: Başarıya Giden Yolda Önemli Bir Özellik


2023 yılında gerçekleşen Miss Kuzey Kıbrıs yarışmasında üçüncü olan Nisa Doğan, hem başarılı bir öğrenci hem de dikkat çeken bir güzellikle öne çıkıyor. Azimli, hırslı ve kararlı bir genç kız olan Doğan'ın hedefleri arasında başarılı bir kadın olmak yer alıyor. Miss Kuzey Kıbrıs 2023 yılının üçüncü güzeli olan Doğan, Dünya yarışmalarında Miss North Cyprus olarak yer almayı hedefliyor. Ülkesini en iyi şekilde temsil edebileceği ve Kuzey Kıbrıs kültürünün tanıtılacağı etkinliklerde görev almak için her zaman hazır olduğunu vurgulayan Doğan, "Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" diyor.

Nisa Doğan, 29 Nisan 2005'te Hatay'da dünyaya geldi ve şu anda annesi, abisi ve küçük kardeşiyle birlikte Kıbrıs'ta yaşıyor. Henüz 19 yaşında olan Doğan, DAÜ Turizm Fakültesi öğrencisi ve 2023'te Günkut Ajans tarafından düzenlenen Miss Kuzey Kıbrıs yarışmasında üçüncü oldu. KIBRIS'a verdiği röportajda Doğan, Miss Kuzey Kıbrıs olmanın onur ve gurur verici olduğunu belirterek, Kuzey Kıbrıs'ın sadece insanların yaşadığı küçük bir ada olmadığını kanıtlamak istediğini ve aldığı bu unvanla ülkesini en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söylüyor.

Hem spor hem de okul alanında kendini geliştirmeye ve başarılı olmaya adamış olan genç güzel, birçok farklı meslekte çalıştığını ve bu mesleklerin hayatına tecrübeler kazandırdığını da belirtiyor. DAÜ'de Turizm Yönetimi okuyan Nisa Doğan, başarılı bir iş kadını olmanın idealleri arasında yer aldığını söylüyor. Hayatındaki en büyük destekçisinin annesi olduğunu da belirten Doğan, "Onu mutlu etmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya ve en iyi olmaya çalışıyorum" diyor.

Nisa Doğan, hobileri ve gelecek planları hakkında da konuşuyor. "Kendimi geliştirebilecek aktivitelerle yakından ilgileniyorum. Gezip yeni yerler keşfetmek de hobilerim arasında ilk sırada

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!