Taylor Swift'in Özel Jetini Takip Eden Öğrenciye Tehdit: Ünlülerin Gizliliği ve Sınırları




Taylor Swift'in Özel Jetini Takip Eden Öğrenciye Tehdit: Ünlülerin Gizliliği ve Sınırları


Geçtiğimiz yıl Time dergisi tarafından Yılın Kişisi seçilen ve üst üste birçok rekor kıran şarkıcı Taylor Swift, özel jetinin hareketlerini takip eden öğrencinin paylaşımları nedeniyle eleştiri toplamıştı. Ancak son zamanlarda Grammy Ödülleri'nde dördüncü kez Yılın Albümü ödülünü alarak tarihe geçen Swift, gündemden düşmüyor.

Ünlü isimlerin özel jetlerinin uçuşlarını takip eden ve bunları sosyal medyada paylaşan üniversite öğrencisi Jack Sweeney, Taylor Swift'in avukatları tarafından yasal işlem başlatmakla tehdit edildi. Florida'da okuyan 21 yaşındaki öğrenciden Swift'in özel jetinin konumunu paylaşmayı bırakması isteniyor. Avukatlar, bu tür bilgilerin şarkıcının güvenliğine tehdit oluşturduğunu ve Swift için ölüm kalım meselesi olduğunu belirtiyor.

Ancak öğrenci, BBC'ye yaptığı açıklamada amacının kimseye zarar vermek olmadığını, sadece Swift'in güzel şarkılarını takip ettiğini ve halka açık bilgiye ve şeffaflığa inandığını söyledi.

Swift'in özel jet sayısını bire indirdiği de ortaya çıktı. 2022 yılında özel jeti ile en çok karbondioksit emisyonu üreten ünlü olan Swift, tepkilerin odağı olmuştu. Ancak son zamanlarda özel jet sayısını azaltarak çevre dostu bir adım attı.

Öğrenci Jack Sweeney, ünlü isimlerin özel jetlerinin hareketlerini takip etmekle ünlü. Elon Musk'ın jetini takip eden "ElonJet" adlı hesap ise öğrencinin en popüler hesabı. Ancak Elon Musk, 2022 yılında öğrencinin hesabını kapattırmıştı. Hesap kısa süre sonra geri dönmüş olsa da bu olay da öğrencinin popülerliğini arttırmıştı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!