de boy gösterdi Ebru Şallı, Altın Küre'den sonra şimdi de Emmy Ödülleri'nde boy gösteriyor


 de boy gösterdi

Ebru Şallı, Altın Küre'den sonra şimdi de Emmy Ödülleri'nde boy gösteriyor


Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile birlikte bu yıl 75. kez düzenlenen Emmy Ödülleri'ne katıldı. Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu'nda gerçekleşen törende Şallı, kırmızı halıda yürüdü ve sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştığı karelerle geceye dair izlenimlerini paylaştı.

Televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Emmy Ödülleri'nde bu yıl "Succession" ve "The Bear" dizileri damga vurdu. Şallı, eşiyle birlikte bu muhteşem geceye katılarak kırmızı halıda boy gösterdi.

Ünlü model, Dolce&Gabbana markalı siyah bir elbise ve Yves Saint Laurent ayakkabı ve çantasıyla şıklığına şıklık kattı. Elbisesinin fiyatı ise 729 dolar (yaklaşık 22 bin TL) olarak ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcılarından tam not alan Şallı'ya "Oralara çok yakışıyorsunuz", "Elbiseniz harika olmuş", "Kırmızı halının gerçek sahibi geldi" gibi yorumlar yağdı.

Geçtiğimiz haftalarda da eşi Uğur Akkuş ile birlikte Los Angeles'ta düzenlenen 81. Altın Küre Ödülleri'ne katılan Şallı, yıldızlarla poz vererek geceye renk kattı. Özellikle Kevin Costner ile çektirdiği fotoğrafı "Gözlerini alamadı yani" notuyla paylaşan Şallı, hayranlarının beğenisini kazandı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!