Gigi Hadid, Aşkının Annesiyle Tanıştı ve Nikah Masasına Oturacak!




Gigi Hadid, Aşkının Annesiyle Tanıştı ve Nikah Masasına Oturacak!


Bradley Cooper, ünlü filmleri “Keskin Nişancı”, “Limitsiz” ve “Düzenbaz” ile tanınan bir Hollywood yıldızıdır. Son zamanlarda ise gündemdeki konusu sevgilisi Gigi Hadid ile olan ilişkisiyle yer almaktadır.

Kısa bir süredir birlikte olan ikilinin ilişkileri, ciddi bir boyuta ulaşmıştır. Bu durum, kulislerde de sıkça konuşulmaktadır. Ünlü oyuncu, sevgilisiyle annesi Gloria Campano’yu bir araya getirmiştir. Bu durum, çiftin ilişkilerinin ne kadar ciddi olduğunu göstermektedir.

Cooper, annesi ve Hadid’in Santa Monica’daki bir restoranda yemek yemesi, ilişkilerinin ciddiyetini gözler önüne sermiştir. Bu durum, ikilinin birbirlerine olan sevgisini ve saygılarını ortaya koymaktadır.

Hadid, daha önce One Direction üyesi Zayn Malik ile bir ilişki yaşamış ve bir kız çocuğu sahibi olmuştur. Ancak 2021 yılında yollarını ayıran çift, artık birlikte değildir. Hadid, son dönemde ise ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ile görülmüştür.

Cooper ise daha önce model Irina Shayk ile birlikteliğinden Lea De Seine adında bir kız çocuğu sahibi olmuştur. İkili ayrılmış olsa da sık sık görüşmekte ve tatile çıkmaktadır. Bu durum, ikilinin birbirlerine olan saygılarını ve ortak çocuklarına olan sevgilerini göstermektedir.

Son olarak, Bradley Cooper ve Gigi Hadid’in birlikte olduğu haberleri, hayranlarını heyecanlandırmıştır. İkili, birbirlerine olan sevgilerini ve saygılarını her fırsatta göstermekte ve mutlu bir ilişki sürdürmektedir.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!