Seda Sayan, Oğlu Oğulcan Engin ile Sevimli Bir Fotoğraf Paylaştı: Kınalı Kuzum...




Seda Sayan, Oğlu Oğulcan Engin ile Sevimli Bir Fotoğraf Paylaştı: Kınalı Kuzum...


Seda Sayan, son zamanlarda eşiyle yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde estetik yaptırdığı anları da sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü şarkıcı, hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı. Sünnet derisini vücuduna enjekte ettiren Sayan, bu anlarla günlerce konuşuldu. Estetik yaptırmayı sevdiğini söyleyen güzel isim, bu sayede genç kalıyor ve kendisine yapılan eleştirilere aldırış etmiyor.

Sosyal medyadan vazgeçmeyen ve takipçileriyle sık sık iletişim halinde olan Sayan, bu defa oğlu Oğulcan Engin ile bir karesini paylaştı. Oğulcan, annesi Seda Sayan'ı "Kraliçem" notuyla paylaşarak ona olan sevgisini gösterdi. Sayan ise oğlunun bu paylaşımına karşılık vererek ona "Kınalı Kuzum" diye seslendi. Nazar boncuğu emojisi koyan Sayan'ın bu karesine hayranlarından yorum yağdı.

Seda Sayan, estetik yaptırmayı sevdiğini ve kendisini genç hissettiğini söylüyor. Eleştirilere aldırış etmeyen ve sosyal medyadan vazgeçmeyen ünlü şarkıcı, ailesiyle olan bağını da sıkı tutuyor. Oğlu Oğulcan ile olan bu paylaşımı da hayranlarının beğenisini kazandı. Seda Sayan'ın genç ve enerjik görünümü, takipçilerinin de dikkatini çekiyor.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!