"Gupse Özay, lohusa günlerinde yaşadığı zorlukları anlattı: Uykusuz geceler ve perişanlık beni bekliyordu"


Gupse Özay ve Barış Arduç, 29 Temmuz 2020 tarihinde Çeşme'de düzenlenen bir nikah töreniyle evlendi. Ünlü oyuncu çift, 9 Eylül 2022 tarihinde ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşadı ve kızlarına Jan Asya ismini verdiler. Özay, hem yazıp hem de başrolünü oynadığı "Lohusa" filminin yanı sıra özel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulunduğu Hello dergisine röportaj verdi.

"BebeÄŸimle ilgilenmek benim sorumluluÄŸumdu"

Doğum yaptığından beri bebeğiyle ilgilenen Özay, "Lohusalığım, etrafımda yardım edebilecek çok insan olmasına rağmen yardım isteyemeyişim veya bebeği başkasına bırakmadaki güvensizliğim nedeniyle yorucu geçti. Asla uyuyamadım ve perişan oldum" dedi.

"Baba asla etkisiz eleman deÄŸil"

Eşi Barış Arduç'un da banyo yaptırmayı ve alt değiştirmeyi çok sevdiğini söyleyen Özay, "Evdeyken elinden ne geliyorsa yapıyor. Baba asla etkisiz eleman değil ve olmamalı. Barış'ın evham düzeyi bebekten önce sıfır gibiydi. Şimdi onda da başladı... Koruma içgüdüsü tetikliyor bunu" diye ekledi.

"Çocuğumuzun önünde didişmemeye çalışıyoruz"

Özay, çocukları Jan Asya'nın önünde eşiyle didişmemeye çalıştıklarını belirterek, "Çünkü anne ve baba farklı şeyler savunduğunda çocuğun kafası karışıyor. Ben çalışırken Barış çalışmıyor; o çalışırken ben çalışmıyorum. Sistemimizi buna göre oturtmaya çalışıyoruz. Çünkü bizim işimiz yok olmak gibi. Çok erken çıkıp çok geç geliyoruz" şeklinde konuştu.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!