"Yılmaz Morgül, Bülent Ersoy'un Zeki Müren hakkındaki iddialarına sert bir tepki verdi"




Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un Zeki Müren hakkındaki sözlerine karşı çıkan Yılmaz Morgül, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Morgül, isim vermeden Diva'ya hitap ederek ölen bir insanın arkasından yapılan olumsuz konuşmalara karşı çıktı ve bunun neyin kin ve nefreti olduğunu sorguladı.

Morgül, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Ölmüş bir insanın arkasından onu yargılayıcı, aşağılayıcı konuşmak hangi inanca sığar? Zeki Müren yaşarken neden bunları söylemediler? 28 yıl sonra bu neyin kinidir, neyin nefretidir? Böyle fütursuzca beyanatlar vermek bitmiş bir insanın konuşmalarıdır. Bu konuşmaları yapan kişi de benim için bitmiş bir sanatçıdır. Allah kendisine merhamet versin inşallah."

Ayrıca, Zeki Müren'in kuzeni olan Özlem Güner'in Bülent Ersoy'un iddialarına karşı çıkarak Zeki Müren'in kimseyi kıskanmadığını belirttiği hatırlatıldı. Zeki Müren'in büyük bir sanatçı olduğunu ve böyle bir efsanenin ardından bu tür konuşmaların üzücü olduğunu ifade etti. Morgül, son olarak Zeki Müren'in hatırasına saygı duyulması gerektiğini ve ölen bir insanın arkasından yapılan olumsuz konuşmaların hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!