Hazar Ergüçlü'den Pavyon Dansıyla Gündem Olan Aşk İtirafı: Yanlış Kişileri Seçiyorum




Hazar Ergüçlü'den Pavyon Dansıyla Gündem Olan Aşk İtirafı: Yanlış Kişileri Seçiyorum


Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, son dönemde yaptığı pavyon dansıyla adından söz ettiren Dilber karakterine hayat verdiği İnci Taneleri projesiyle büyük beğeni topladı. Ancak sadece dansıyla değil, aşk hayatıyla da sık sık gündeme geliyor.

Ergüçlü, uzun süredir birlikte olduğu Onur Ünlü ile yollarını ayırdıktan sonra yaptığı açıklamada, ilişkilerinin yıprandığı için ayrıldıklarını belirtmişti. Ardından Kutay Soyocak ile kısa bir süre aşk yaşayan ünlü oyuncu, bu ilişkiyi de sonlandırmıştı. Son olarak DJ Artz ile birlikte olduğu iddia edilen Ergüçlü, bu iddiaları da yalanlamıştı.

Ancak son günlerde ünlü oyuncunun Harper's Bazaar Style dergisine verdiği röportajda yaptığı "yanlış ilişki" itirafı gündeme bomba gibi düştü. Ergüçlü, "Kendimi sabote etmeye meyilli bir yapım var. O yüzden yanlış kişileri seçtiğim oldu fakat ben öyle şanslı biriyim ki bunlar boş zamanlarıma denk geldi." diyerek aşk hayatındaki hatalarını kabul etti.

Ünlü oyuncu, işine ve huzuruna zarar verecek herhangi bir şeye geçit vermediğini ve hiç kimseye değmeyeceğini belirterek, "Değmez, hiç kimse buna değmez." sözleriyle de aşk hayatındaki tecrübelerinden ders çıkardığını vurguladı.

Benzer Haberler:

0 Yorum

Yeni Yorum

Buraya yorum bırakmak için hemen giriş yapın veya kayıt olun.

Kıbrıs'ta yapılabilecek her şey için!